Canon tõi välja oma pisikese videoblogimise kaamera

tehnika.postimees.ee
Copy
Canon PowerShot V10.
Canon PowerShot V10. Foto: Canon

Kuna videoblogimine on muutunud juba täiesti arvestatavaks segmendiks, ei saanud ka kaameratootja Canon sellest välja jääda ning täi välja oma uue pisikese spetsiaalselt videoblogijatele mõeldud mudeli PowerShot V10.

Canon Europe esitles eile uudismudelit PowerShot V10 – kerget ja lihtsasti kasutatavat vlogikaamerat ehk videoblogimise seadet neile, kes soovivad filmida ennast, sõpru ja teisi, ilma et peaks kaasas kandma palju videovarustust.

Veidi üle 211 grammi kaaluv ja kenasti taskusse mahtuv PowerShot V10 pakub elustiili- ja reisisisu loojatele kõik-ühes lahendust, mis ühendab kvaliteetsed mikrofonid sisseehitatud kaamera-alusega. Tänu värisemisvabale 4K UHD-videosalvestusele ja professionaalse välimusega taustahägustamisele (bokeh) aitab see luua oma jälgijaskonna jaoks köitvat sisu.

Tugev vertikaalne korpus on Canoni jaoks täiesti uus disainilahendus. Seade on nii kaasaskantav kui ka üsna märkamatu, et loojad saavad end rahvarohketes kohtades salvestades mugavalt sisse seada. Spontaansed ja ootamatud hetked saab alati kaasas oleva kaameraga kohe pildile, sest keskel asuv salvestusnupp on sobiv kaamera kiireks ja vilkaks juhtimiseks vaid ühe käega.

Foto: Canon

PowerShot V10 on varustatud suure ühetollise CMOS-sensoriga, mis suudab pakkuda 4K videokvaliteeti, salvestades samal ajal ka fotosid. Filmiliku atmosfääri lisamiseks saavad loojad kiiresti kasutada mis tahes 14 kaasasolevat värvifiltri efekti ja režiimi Smooth Skin.

Movie Digital IS režiim sobib hästi käest videovõtteks, kuna see aitab vältida kaamera värisemist, pakkudes teravamat, puhtamat ja selgemat kaadrit.

Erinevate sotsiaalmeediaplatvormide laiaulatuslike võimalustega ühilduv PowerShot V10 suudab pildistada mõlemas asendis ja salvestada kuni tund pidevat videot. Lisaks aitab selle automaatse taseme funktsioon hoida video horisontaalse ning vältida kaldu jäävaid klippe, mis vähendab sisu redigeerimiseks kuluvat aega.

Foto: Canon

PowerShot V10 on stereomikrofonidega ja kolmanda helimüra vähendamise mikrofoniga. Sisseehitatud tuulefiltri peale saab täiustatud tarvikute komplekti juurde osta valikulise tuuleklaasi, mis parandab veelgi helikvaliteeti välistingimustes.

Vertikaalsesse korpusesse paigutatud ja lihtsust silmas pidades disainitud PowerShot V10 on varustatud 2-tollise LCD-puuteekraaniga, mida saab ettesuunas keerata ja mis sobib suurepäraselt enese vlogimiseks. Sisseehitatud alus annab teile võimaluse salvestada rohkem eraldiseisvat sisu, näiteks toiduvalmistamise õpetusi või populaarseid vorminguid, nagu Get Ready With Me, Unboxing, AMA vm.

PowerShot V10 ühildub rakendusega Canon Camera Connect, kus saab oma videoid WiFi kaudu nutitelefoni või tahvelarvutisse edastada. Video töövoo haldamine on lihtne sisseehitatud image.canoni ajutise pilvesalvestusega, millelt saab otse oma valitud platvormile sisu üle kanda. Kaameral on ka HDMI- ja USB-pordid, et sülearvutisse või arvutisse üle kanda või veebikaamerana kasutada. Seadet saab laadida liikvel olles USB-C kaudu.

Spetsiaalsete menüüvalikutega saab otseülekandeks kasutada YouTube'i ja Facebooki.

Canon PowerShot V10 omasused

Lainurkobjektiivi fookuskaugus: 6,6 mm (35 mm samaväärsed fookuskaugused on 18 mm fotodel ja 19 mm videorežiimis),

Ava: maks f/2,8

Filmi salvestamine: 4K UHD kvaliteedis 29,97/25 kaadrit sekundis ja Full HD-s 59,94/50 kaadrit sekundis

Muud omadused: nägu jälgiv autofookus, filmivõtte režiim, Smooth Skin naha ilustamine, 14 värvifiltrit

Mikrofonid: suur stereomikrofon, müraeemaldusmikrofon

Ühenduvus: Wi-Fi, Bluetooth, veebikaamera [UVC/UAC]

Soovitatavad hinnad (koos käibemaksuga):

  • Canon PowerShot V10 (stardikomplekt) 499 eurot
  • Canon PowerShot V10 (täiustatud komplekt) 529 eurot

Müük algab juunis 2023.

Allikas: Canon

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles