Tule osalema ⟩ Talvel ülimenukaks osutunud kodumaine «CS:GO» turniir tuleb taas

Andri Allas
, e-spordi suunajuht
Copy
Foto: Postimees e-sport

Jaanuarikuus aset leidnud ning ääretult populaarseks kujunenud OlyBet «CS:GO» turniir saab jätku. Taas on auhinnafondiks 1400 €, kuid finaali pääseb sel korral koguni 8 võistkonda.

OlyBet «CS:GO» turniir on jaotatud viieks osaks, neist neli on kvalifikatsioonipäevad. Finaali pääsemiseks saab oma koha tagada järgnevatel kuupäevadel: 28. mai, 4., 10. ja 11. juuni. Turniiri võitja selgitatakse välja 18. juunil aset leidval finaalturniiril. Kvalifikatsioonimänge kantakse üle 28. mail ning 4. juunil, samuti saab turniiri finaalile elada kaasa ülekande vahendusel.

Kvalifikatsioonimängud peetakse Single Elimination BO1 formaadis ning kõikidest pääseb finaali kaks parimat võistkonda. Vastavalt kvalifikatsioonimängude tulemusele tekib finaalis vastaste jaotus. Seal mängitakse esimene ring ühest-parim ning ülejäänud ringid kolmest-parim formaadis. Nii kvalifikatsioonid kui ka finaal toimuvad interneti vahendusel, seda teostab matšiplatvorm Esportal.

Turniiril osalemiseks peab olema vähemalt 16-aastane, võistkonna kapten peab olema täisealine. Iga võistkonna vähemalt kolm liiget peavad olema Eesti kodanikud või omama alalist elamisluba. Venemaalt või Valgevenest pärit mängijad ei tohi osaleda.

Ajagraafik:

Kvalifikatsioonid:
28. mai - toimub ülekanne
4. juuni - toimub ülekanne
10. juuni
11. juuni

Finaal:
18. juuni - toimub ülekanne

OlyBet «CS:GO» turniiri auhinnafondiks on 1400 €, millest I koht võidab 600 €, II koht 400 € ning 3-4. koht vastavalt 200 €. Turniirile saab oma võistkonda kirja panna Esportali portaalis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles