Maailma tipud naudivad «CS:GO» suurturniiril edu, teised kõnnivad õhukesel jääl

Steven Tiirik
Copy
Dan «apEX» Madesclaire
Dan «apEX» Madesclaire Foto: BLAST Premiere- MICHAL KONKOL

Prantsusmaal toimuv «CS:GO» suurturniir BLAST.tv Paris Major 2023 on jõunud poole peale. Kodu suunas on juba sammumas esimesed Legendide voorust väljalangejad, kuid palju pingelisi kohtumisi on veel ees.

Legendide vooru esimestes otsustavates kohtumistes tuli asjad pakkida Brasiilia meeskonnal FURIA ning lahkuma sunniti ka Poola tiim 9INE.

Kui 9INE puhul ei olnud väljalangemine just šokeeriv sündmus, siis FURIA fännid ootasid kindlasti enamat.

Brasiilia viimane esindaja turniiril mängis oma viimse kohtumise G2 vastu, mis kaotati üsna ühepoolselt 0-2. Päev varem oldi juba kaotatud võistkondade Monte ja NiP vastu, ning 0-3 üldseisuga on «CS:GO» ajaloo viimane Major nende jaoks läbi.

Ka esimesed veerandfinalistid on selgunud – ilma ühegi kaotuseta liikusid edasi favoriidid Vitality ja Heroic. Pole eriline üllatus, sest tegu on HLTV edetabeli esimese ja teise koha meeskondadega.

Endiselt on konkurentsis ka FaZe Clan. Kui Majori esimeses voorus tundus hetkeks, et FaZe on oma mängu jälle käima saanud, siis Legendide vooru algus oli korralik reaalsuskontroll.

Kaks väga valusat ja lausa piinlikku kaotust vastu võtma pidanud võistkond on kuristiku äärel ja üksainus libastumine viib nad otse lennujaama.

FaZe Clan
FaZe Clan Foto: BLAST Premiere - Stephanie Lindgren

Edasipääsuks vajab FaZe nüüd kaht järjestikust võitu mängudest, mis mängitakse kolmest-parim formaadis. Legendide vooru kolmanda mängupäeval saab nende esimeseks vastaseks Kosovo meeskond Bad News Eagles. Just nemad olid need, kes saatsid FaZe Clani koju viimati toimunud IEM Rio Majoril.

Kõikidele BLAST.tv Paris Major 2023 mängudele saab panustada OlyBet e-sport keskkonnas. Uutele liitujatele 30 eurot raha tagasi garantii

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles