Ajalooline «CS:GO» suurturniir jätkub ilma eestlaseta (1)

Steven Tiirik
Copy

Reedel jätkatakse «CS:GO» Pariisi Majori veerandfinaalidega. Otsitakse vastaseid väga tugevatele poolfinalistidele.

Eilne päev tõi selle, mida juba pikalt oli kardetud – konkurentsist langes FaZe Clan ja ühes sellega ka Eesti parim «CS:GO» mängija Robin «ropz» Kool. Meeskond oli läbi raskuste niigi kaugele jõudnud, ent veerandfinaalis tuli siiski tasavägises kohtumises vastu võtta 1-2 kaotus.

Robin «ropz» Kool
Robin «ropz» Kool Foto: BLAST Premiere - Stephanie Lindgren

Teises veerandfinaalis kohtusid Vitality ja Into The Breach. Kuigi Suurbritannia tiim pakkus kodumeeskonnale kõva konkurentsi, lülitas peafavoriit Vitality siiski esmaüritajad 2-0 seisuga välja.

Foto: BLAST Premiere

Tänane päev toob meieni taas kaks veerandfinaali. Neist esimeses, kell 16:00 algavas, kohtuvad omavahel turniiri kaks suurüllatajat Monte ja GamerLegion. Korraga nii kurb kui ka rõõmustav on asjaolu, et üks neist meeskondadest saab kindlalt edasi ja teine jällegi mitte. Mõlemad meeskonnad on juba veerandfnaali jõudmisega hüpanud selgelt üle oma varju.

Õhtu teises mängus saavad kokku Liquid ja Apeks. Viimase näol on samuti tegu täieliku üllatajaga, sest meeskonna olemasolust ei teadnud veel mõnda aega tagasi väga keegi. Liquid on küll turniiri alguses mänginud kohmakalt, kuid ajapikku hoo siiski sisse saanud.

Mõlemale veerandfinaali kohtumisele saab kaasa elada eestikeelses otseülekandes Twitch.tv ja Postimehe vahendusel.

Kõikidele BLAST.tv Paris Major 2023 mängudele saab panustada OlyBet e-sport keskkonnas. Uutele liitujatele 30 eurot raha tagasi garantii.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles