Vaata ülekannet ⟩ Täna selgub ajaloo viimase «CS:GO» Majori võitja

Steven Tiirik
Copy

Pea kaks nädalat põnevaid «CS:GO» mänge on jõudmas lõpuni. BLAST.tv Paris Major 2023 finaal mängitakse täna kell 18:00. Omavahel kohtuvad kodupubliku ees mängiv Vitality ja turniiri suurüllataja GamerLegion.

Poolfinaalides ei uskunud paljud oma silmi, kui GamerLegioni ja Heroicu vahelise kohtumise kolmandas kaardis lõppes mäng juba pärast 22. raundi mängimist. GamerLegion oli otsustavas kaardis turniiri suurfavoriiti 16-6 seisuga häbistanud ja liikunud finaali. Ilmselt ei usu nad seda siiamaani isegi.

Eestlase (Kevin «HS» Tarn) endine koduklubi pole just tihti kõrgeima taseme turniiridel silma paistnud, kuid sel Majoril paistab nende mäng lausa ideaalselt sujuvat. Nende vastaseks on aga Vitality, kes viimase 18 mängu jooksul kaotanud vaid kaks. Kohtumine saab toimuma ka 16 000 silmapaari all, kellest tugev enamus kindlasti Vitality poolt karjub.

Lisaks 1,25 miljoni dollarilisele auhinnafondile lähen BLAST.tv Pariisi Majori võitja koju sellise karikaga
Lisaks 1,25 miljoni dollarilisele auhinnafondile lähen BLAST.tv Pariisi Majori võitja koju sellise karikaga Foto: BLAST Premiere - MICHAL KONKOL

Siiski näitas Vitality eile, et nemadki on kõigest inimesed ja auke nende taktikates leidub. Apeksi vastu poolfinaal võideti küll 2-0, kuid mõlemad kaardid olid väga tasavägised.

«CS:GO» ajaloo kõige viimase Major turniiri finaal saab alguse kell 18:00. Eestikeelne otseülekanne alustab juba kell 15:45. Enne finaalkohtumist toiumub ka show-mäng, millele sarnaselt finaalile on võimalik kaasa elada Postimehe ja Twitch.tv vahendusel. Ülekannet kommenteerivad Steven Tiirik ja Karl-Alari Varma.

Kõikidele BLAST.tv Paris Major 2023 mängudele saab panustada OlyBet e-sport keskkonnas. Uutele liitujatele 30 eurot raha tagasi garantii.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles