Kodupubliku hõisete saatel võitis ajaloo kõige viimase «CS:GO» Majori Vitality

Steven Tiirik
Copy
Foto: MICHAL KONKOL

«CS:GO» ajaloo kõige viimase Majori võitjaks kuulutati esmakordselt Vitality

Accor Arenal 16 000 pealtvaataja ees mängitud finaalis kohtusid Vitality ja GamerLegion. Esimese näol on tegemist juba algusest peale turniiri suurfavoriidiga ning teine on meeskond, kes sai alles pool aastat tagasi oma esimese Major kogemuse. Vitality suutis finaalis vastast edastada kindlalt 2-0 seisuga

Turniiri parimaks mängijaks kuulutati Mathieu «ZywOo» Herbaut. Kaks korda ka maailma parimaks mängijaks valitud prantslase jaoks oli tegu esimese Major karikaga.

GamerLegion sai alles pool aastat tagasi oma esimese Major kogemuse
GamerLegion sai alles pool aastat tagasi oma esimese Major kogemuse Foto: BLAST Premiere - MICHAL KONKOL

Esimest korda suutis Majori võita ka Lotan «Spinx» Giladi. Ajalugu tegi taanlane Peter «dupreeh» Rasmussen, kes on maailmas ainukese mängijana osalenud kõikidel Majoritel ja nüüd on ta viie karikaga ka kõige rohkem Majoreid võitnud mängija.

Vitality oli turniiri algusest peale favoriit
Vitality oli turniiri algusest peale favoriit Foto: Blast Premiere - MICHAL KONKOL

Viis Majorit on nüüd treenerina võitnud ka endine Astralise ja nüüd Vitality juhina leiba teeniv Danny «zonic» Sørensen. Vitality kapten Dan «apEX» Madesclaire on samuti hakkama saanud huvitava saavutusega. Nimelt on «apEX» mänginud nii ajaloo kõige esimeses kui ka viimases «CS:GO» Major turniiri kohtumises.

Vitality kapten «apEX» mänginud nii ajaloo kõige esimeses kui ka viimases «CS:GO» Major turniiri kohtumises
Vitality kapten «apEX» mänginud nii ajaloo kõige esimeses kui ka viimases «CS:GO» Major turniiri kohtumises Foto: Blast Premiere - MICHAL KONKOL

BLAST sai Pariisis toimunud turniiriga väga hästi hakkama. Tehnilised probleemid ei seganud vaatajaid, areen oli väljamüüdud ja atmosfäär kohapeal maksimaalsel tasemel. Suur töö on tehtud, et ajaloo viimane «CS:GO» Major positiivselt meelde jääks.

Järgmine Major turniir toimub Taanis 2024. aasta märtsikuus ja siis on mänguks juba «Counter-Strike 2»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles