Estonian Air sai kätte kolmanda Saab 340

Kaur Paves
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Estonian Airi Saab 340.
Estonian Airi Saab 340. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Reedel maandus Tallinna lennuväljal kolmas 33-kohaline Saab 340, mis hakkab teenindama Estonian Airi lähiregiooni sihtkohti juba märtsi lõpus.

Kolmandat Saabi kasutatakse liisinglepingu alusel kuni käesoleva aasta lõpuni.

 «Estonian Air vajab kolmandat Saab-tüüpi lennukit tihenenud suvise lennugraafiku teenindamiseks. Samal ajal töötame praeguste Saab-tüüpi lennukite asendamisega uue generatsiooni turbopropellerlennukitega. Uute lennukite saadavus turul määrab praeguste Saab-lennukite väljavahetamise ajakava,» lausus Rauno Parras, ettevõtte kommertsjuht.

«Estonian Airi Tallinnast algavate lendude võrgustik on oluliselt täienenud ja töötame selle parandamise kallal veelgi. Eesti turg on piiratud ja seepärast on meil vaja naaberturgudelt, sealhulgas Soomest, reisijaid meie Tallinnast algavatele lendudele ette vedada. Esmalt laiendame oma tegevust nendel turgudel, kus inimestel on meie koduturu reisijatega sarnased vajadused – lennata Euroopa pealinnadesse ja olulisematesse keskustesse.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles