Suurim Bang & Olufseni 2,46-meetrise diagonaaliga teler jõudis Eestis müügile, hind on hingemattev (1)

tehnika.postimees.ee
Copy
Taani luksuslik disainteler pole niisama tume kast elutoa kõige nähtavamal kohal. Kui telerit ei vaadata, pakib see end kokku ja alumised kõlarid sõidavad ekraani ette. Nii on ilusam ja hiigelteler võtab sedamoodi ka ooteasendis vähem ruumi.
Taani luksuslik disainteler pole niisama tume kast elutoa kõige nähtavamal kohal. Kui telerit ei vaadata, pakib see end kokku ja alumised kõlarid sõidavad ekraani ette. Nii on ilusam ja hiigelteler võtab sedamoodi ka ooteasendis vähem ruumi. Foto: Bang & Olufsen

Kui tahad tippdisaini ja -sisuga telerit, siis Taani disaini- ja tehnoloogiafirma Bang & Olufsen on pakkunud oma Harmony seeria mudeleid, mis pakivad peale vaatamist end mööbliks kokku, liigutades kõlarid tühja ekraani ette. Nüüd on välja tulnud selle teleri kõige hiiglaslikum mudel, mida saab ka Eestist osta, 97-tolline Beovision Harmony, mis maksab terve varanduse.

Tipptasemel sisu ja Taani disainiga uus mudel maksab ligi 65 000 eurot. Selle eest saab 8K resolutsiooniga LG OLED paneeli, 450-vatise 7.1 surround-sound-helisüsteemi ning kõikvõimalikud ühendusvõimalused.

Ühendustest pakub megaekraan striiminguteenuste Apple AirPlay 2, Chromecasti ja Spotify Connecti tuge, integreeritud on nii Spotify kui Deezer, (sealhulgas Deezer HiFi), digiraadiote keskkond TuneIn, neli HDMI (2.0) pesa, Ethernet 10/100Mbit/s pesa, 3,5 mm  ja optiline helisisend, Bluetooth 4.2, WiFi 802.11 b/g/n/ac jm.

Tagasihoidlik 97-tolline paneel kõlarikatete taga silma ei riiva
Tagasihoidlik 97-tolline paneel kõlarikatete taga silma ei riiva Foto: Bang & Olufsen

Beovision Harmony 97-tolline kodukino on kauplustes juba saadaval alates 15. maist.

97-tolline versioon sisaldab lisaks maailma suurimale LG OLED-ekraanile ka uusi puidust ja alumiiniumist kõlarikatteid, mis sobivad 2,15 meetri laiuse ekraaniga ning avanevad ekraani sisselülitamisel, pakkudes huvitavat vaatemängu eest ära ekraani alla liikudes. Samal ajal tõuseb ekraanipaneel ülespoole.

97-tolline Beovision Harmony on saadaval kolmes viimistluses: must antrasiit, looduslik alumiinium ja kuldse töötlusega koos puiduga. Samuti pakub Bang & Olufseni ateljeeteenus eritellimusel täielikult kohandatavat erisoovide järgi disainilahendust. Selle uudismudeli kujundus aga sai inspiratsiooni Kopenhaageni Tivoli aia Pantomime teatrist.

Äsja välja tulnud 97-tollise ekraaniga mudel täiendab praegust valikut, kuhu kuuluvad 65-tolline, 77-tolline, 83-tolline ja 88-tolline nutiteler.

Beovision Harmony võib sujuvalt ühendada sama tootja ruumilise heli lisakõlaritega, millest mõned maksavad samuti viiekohalise summa. Nutikas Bluetoothiga teleripult Beoremote One aga maksab 300 eurot.

Vaata siit videost, kuidas Beovision Harmony seeria teler end vaatamiseks lahti pakib, see on omaette vaatepilt:

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles