Eesti tugevaim «CS:GO» tiim sYnck võitis Taanis LAN-turniiri ja tõusis maailma edetabelis 27 kohta kõrgemale

Steven Tiirik
Copy
Foto: sYnck

Laupäeval ja pühapäeval toimus Taanis Gamebox festival, mille raames leidis aset ka «CS:GO» turniir. Ürituse tegi eriliseks asjaolu, et tegu oli sYncki jaoks esimese LAN-turniiriga, ehk vastastega ei mängitud üle interneti, vaid näost näkku.

Lisaks Eesti meeskonnale osales üritusel veel hulgaliselt Taani võistkondi. Oma alagrupis tuli sYnck teisele kohale, kaotades vaid Masonicule. Viimastel ei jagunud võidurõõmu siiski kuigi pikaks ajaks, sest päev hiljem toimunud finaalis kohtus sama paar uuesti ja selleks ajaks oli sYnck teinud tubli vigade paranduse.

Finaalis mängiti kaks kaarti, Mirage ja Inferno. SYnck võitis mõlemad seisudega 16-12 ja 16-9. Koos karikaga potsatas sYnckile sülle ka rohkem kui 5700 dollari suurune auhinnaraha.

Turniiri parima mängija tiitli pälvis sYncki kõige noorem mängija Andreas «aNdu» Maasing.

Pärast turniiri lõppu tõusis sYnck HLTV edetabelis 27 kohta kõrgemale. Positiivne on aga see, et antud üritus veel reitingu valemis ei kajastu, mistõttu võib juglelt eeldada, et meeskonna reiting tõuseb järgmisel nädalal veelgi.

Hetkel hoitakse HLTV edetabelis 91. kohta, mis jääb küll allapoole tiimi aegade parimast tulemusest (mullu septembris oldi 67. kohal), kuid suund on õige.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles