Maailma parimad «CS:GO» võistkonnad panevad end proovile IEM Dallas suurturniiril

Steven Tiirik
Copy
Foto: Jonathan Nackstrand / AFP / Scanpix

Ajaloolise «CS:GO» Majori lõpust on möödas napilt nädal ja juba on maailma parimad tiimid teisel pool maakera uut karikat jahtimas. Täna varahommikul mängiti IEM Dallase teise ringi mängud.

Konkurentsis püsib jätkuvalt ka Eesti parima «CS:GO» mängija Robin «ropz» Kooli kodumeeskond, kuid tiim on ilmselgelt suurtes raskustes.

Ürituse esimesel päeval suutis FaZe väga napilt võita maailma edetabeli 55. kohal asetsevat Evil Geniuses meeskonda. Eile tuli aga vastaseks ENCE, kes ei jätnud FaZe Clanile mingit võimalust. Mäng kaotati kiirelt 0-2 ja ENCE liikus edasi kohamängude vooru.

Nüüd jätkab FaZe turniiri kaotajate ringis ja nende esimeseks vastraseks on Liquid. Kohtumine algab Eesti aja järgi täna kell 19:00.

IEM Dallase kohamängude vooru pääsevad mõlema alagrupi finalistid ja kaotajate ringi võitja. A- alagrupis on edasipääsu kindlustanud Heroic ja G2. Otsustavas kohtumises mängivad omavahel aga MOUZ ja OG.

B- alagrupi finaali on end mänginud ENCE ja Astralis. Grupi kaotajate ring on hetkel poolfinaalide faasis ja edasipääsu lootus olemas ka FaZe Clanil.

IEM Dallase mängud jätkuvad juba täna kell 19:00. Ürituse auhinafond 250 000 dollarit ja vaba pääse IEM Cologne 2023 suurturniirile.

Kõikidelee-spordi mängudele saab panustada OlyBet e-sport keskkonnas. Uutele liitujatele 30 eurot raha tagasi garantii.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles