OlyBeti «CS:GO» turniiri esimene kvalifikatsioon pakkus kõike seda, mida ühelt e-spordi võistluselt oodata

Steven Tiirik
Copy
OlyBeti «CS:GO» turniiri kommenteerivad Steven Tiirik (vasakul) ja Andre «Blacc» Lepik
OlyBeti «CS:GO» turniiri kommenteerivad Steven Tiirik (vasakul) ja Andre «Blacc» Lepik Foto: Postimees e-sport

Hetkel käimasoleva OlyBet «CS:GO» turniiri esimene kvalifikatsioon sai mängitud. Koha kaheksa parema hulgas lunastasid Liuglejad ja Baltipiilujad.

Turniiri esimene päev kulges meeleolukalt, pakkudes kaasaelajatele piisavalt närvikõdi. Näha sai nii 16-0 võitu, noaga tapmisi kui ka ühe mängija poolt kogu vastastiimi tapmist - täiskompott, mida ühelt «CS:GO» turniirilt oodata.

Esimeses ringis osales kokku 23 meeskonda. Nii mitmedki nimekad tiimid ei jõudnud küll esimesele kvalifikatsioonile kohale, kuid nii neil kui ka võistkondadel, kes esimeses voorus põrusid, on võimalik end järgnevatele kvalifikatsioonidele uuesti kirja panna.

Seoses avapäeval mõne tiimi ja mängija küsimusi tekitava käitumisega on ka ürituse reeglistikus tehtud täpsustusi.

Nüüd on eraldi välja toodud, et iga meeskond peab kindlasti olema oma mängu ajaks serveris kohal. Samuti tekkis vajadus täpsustada, et iga mängija tohib kogu turniiri vältel esindada ainult ühte meeskonda. Viimase reegli rikkumise korral riskib mängija nii oma vana kui ka uue meeskonna turniirilt eemaldamisega.

Oluline on ka see, et kvalifikatsioonide finaalid toimuksid. Kvalifikatsiooni finaalist sõltub see, kelle vastu kogu ürituse finaalis mängitakse. Antud olukorras loobumisvõidu andmine on üleolev nii vastase kui ka turniiri korraldajate suhtes.

Kui e-sportlased soovivad, et nende tegevusala liigitataks päris spordi alla, tasuks alustada endast ja käituda spordimehelikult.

OlyBet «CS:GO» turniir jätkub teise kvalifikatsiooniga juba sel pühapäeval. Nii sellele, kui ka veel kahele järgmisele kvalifikatsioonile on võimalik end kirja panna csgoliiga.ee lehel.

Teisele kvalifikatsioonile ja turniiri finaalile on võimalik otseülekandes kaasa elada Postimehe ja Twitch.tv vahendusel. Kvalifikatsioonimängudele saab end kirja panna esportali vahenduse. Võistluse auhinnafond on 1400 €.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles