Telia müüb Online.ee keskkonna, eraklientidele hakkab e-posti teenust pakkuma Fjordmail Technologies

tehnika.postimees.ee
Copy
Online.ee kasutajaid ootavad ees muutused
Online.ee kasutajaid ootavad ees muutused Foto: Cottonbro Studio / Pexels
  • Mõjutatud on @online.ee, @hot.ee, @suhtlus.ee, @neti.ee, @estpak.ee, @solo.ee, @estnet.ee @vnet.ee.
  • Mitteaktiivsed Online.ee keskkonna kasutajakontod kustutatakse.
  • Kõiki aktiivseid online.ee e-postiteenuse kasutajaid teavitatakse muudatustest e-kirja kaudu.

Vastavalt Telia Eesti ASi ja Fjordmail Technologies ASi vahel sõlmitud lepingule hakkab alates 8. augustist 2023 eraklientidele mõeldud e-posti teenust Online.ee keskkonnas osutama uus teenusepakkuja.

Müügitehingu jõustumisel vahetub teenusepakkuja ja Telia lõpetab eraklientidele suunatud e-posti teenuse osutamise Online.ee keskkonnas. Online.ee e-posti teenust eraklientidele asub edaspidi haldama ja pakkuma uus teenusepakkuja Fjordmail Technologies AS.

Muudatus puudutab kõiki @online.ee, @hot.ee, @suhtlus.ee, @neti.ee, @estpak.ee, @solo.ee, @estnet.ee ja @vnet.ee lõpuga e-posti teenuse kontosid.

Telia Eesti juhatuse esimehe Holger Haljandi sõnul on Online.ee müügitehing tingitud ettevõtte soovist võimaldada sellel teenusel kiiremini areneda ettevõttes, kus see on peamine tegevusvaldkond.

«Olukorras, kus e-posti teenuse pakkujaid on maailmas palju ja kõige paremat kasutajakogemust pakuvad just need ettevõtted, kellele see on üks peamisi tegevusvaldkondi, oleme otsustanud müüa selle ärisuuna partnerile, kes on spetsialiseerunud just nimetatud valdkonnale ja kes suudab seetõttu pakkuda e-posti teenuse kasutajatele edaspidi nii uusi arenguid kui lisaväärtusi,» märkis Haljand.

«Valisime hoolega ettevõtet, kellest saab uus Online.ee e-posti teenuse osutaja eraklientidele. Meile on oluline, et tegemist oleks teenusepakkujaga, kes soovib ja on suuteline kasutajatele pakkuma kvaliteetset teenust, peab oluliseks väga head kasutajakogemust ning teenuse edasist arendamist. Usume, et Fjordmail Technologies AS on kasutajatele usaldusväärne teenusepakkuja,» rõhutas Haljand.

«Meil on äärmiselt hea meel Online.ee uue teenusepakkujana jätkata e-posti teenuse osutamist ja arendamist ning pakkuda kõigile klientidele edaspidi veelgi paremat kasutajakogemust,» ütles Fjordmail Technologies ASi tegevjuht Håvard Langmoen, lisades, et Online.ee sobitub hästi Fjordmail Technologiesi teenuste portfelli.

«Oleme oma tegevuses keskendunud esmaklassilisele e-posti teenuse pakkumisele kohalikel turgudel. Online.ee-l on Eesti turul väga tugev kohalolek ja väärtuspakkumine ning usume, et see on suurepärane võimalus Eesti turule sisenemiseks,» kommenteeris Langmoen ostutehingut.

Müügitehinguga liiguvad kõik eelnimetatud aktiivsed e-posti kasutajakontod uue teenusepakkuja juurde, kes jätkab e-posti teenuse osutamist. Aktiivseks e-posti kontoks loetakse seejuures neid kontosid, mida klient on viimase 12 kuu jooksul kasutanud või sinna Online.ee keskkonnas vähemalt korra sisse loginud.

Online.ee keskkonna kasutajatel, kes soovivad oma e-posti aadressi ja kasutajakonto säilitada, soovitame kontole sisse logida enne 31.07.2023. Nii on tagatud konto säilimine ning ligipääs oma e-posti aadressile ja kirjadele ka pärast teenusepakkuja vahetust.

Mitteaktiivsed Online.ee keskkonna kasutajakontod kustutatakse. Peale konto kustutamist pole võimalik selle konto sisu (sh e-kirjad, kontaktid, märkmed) taastada.

Online.ee kasutajad, kes ei soovi teenust uue teenusepakkuja keskkonnas ja tingimustel kasutada, saavad soovi korral enne müügitehingu jõustumist teenuse kasutamise lõpetada ja oma konto kustutada.

Kõiki aktiivseid online.ee e-postiteenuse kasutajaid teavitatakse muudatustest e-kirja kaudu.

Rohkem infot muudatuste kohta leiab www.online.ee kodulehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles