Viimane võimalus tagada koht 1400 eurose auhinnafondiga OlyBet «CS:GO» turniiri finaalis

Steven Tiirik
Copy
OlyBet «CS:GO» turniiri teise kvalifikatsiooni kommenteerijad Andre «Blacc» Lepik ja Adrian «RyanRumbles» Nurmoja
OlyBet «CS:GO» turniiri teise kvalifikatsiooni kommenteerijad Andre «Blacc» Lepik ja Adrian «RyanRumbles» Nurmoja Foto: Postimees e-sport

Sel aastal juba teist korda toimuva OlyBet «CS:GO» turniiri kvalifikatsioonid hakkavad lõpule jõudma. Välja on vaja selgitada veel neli viimast edasipääsejat.

Esimese kahe kvalifikatsiooni jooksul on end veerandfinaalidesse suutnud mängida võistkonnad Liuglejad, Punapead, Baltipiilujad ja Supergaming.

Nelja kvalifikatsiooni tulemusel jagunevad kaheksa parimat «CS:GO» võistkonda vastavalt oma lõpptulemusele
Nelja kvalifikatsiooni tulemusel jagunevad kaheksa parimat «CS:GO» võistkonda vastavalt oma lõpptulemusele Foto: Postimees e-sport

Kaks viimast kvalifikatsiooni toimuvad eesoleva nädalavahetuse (10. ja 11. juuni) mõlemal päeval. Lisaks esmaüritajatele on endiselt võimalik end turniirile registreerida ka meeskondadel, kes on antud turniiri raames juba korra kvalifikatsioonil osalenud, ent välja langenud.

Erinevalt esimesest kahest OlyBet turniiri kvalifikatsioonist, ei esitata viimaseid edasipääsemisi ametliku otseülekandena. Kõik kvalifikatsioonimängud toimuvad ühest parim formaadis Esportal keskkonnas.

Turniirile saab end kirja panna csgoliiga.ee lehel. Ürituse finaalid toimuvad 18. juunil, kus selgitatakse välja ka turniiri võitjad kelle vahel jagatakse ära kokku 1400€ auhinnaraha.

Finaali mängudele saab taas otseülekandes kaasa elada Postimehe ja Twitch.tv vahendusel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles