VIDEO ⟩ Soome õudusmängus näeb hirmuäratavaid põtru

Sten Kohlmann
, ajakirjanik-toimetaja
Copy
Foto: Remedy Entertainment

Kätte on jõudnud suvi ning see tähendab, et kohal on ka see periood, mil mänguarendajad ja -väljaandjad jagavad ohtralt uudiseid uute ja huvitavate projektide kohta. Üheks selliseks sügisel ilmuv Soome õudukas.

Oktoobrikuus ilmub kauaoodatud järjeosa ühele kultusklassikule. Kõnealuseks teoseks on «Alan Wake II», mis räägib meile loo kirjanikust, kelle üleloomulikud võimed on ta oma teosesse lõksu jätnud.

Lisaks sellele peavad ka paljud teised mehe verehimulise loometööga rinda pistma. Üheks õnnetuks on FBI agent Saga Anderson, kes asub uurima veidraid mõrvajuhtumeid, mis justkui meenutavad Alan Wake'i romaanides aset leidnud sündmuseid.

Oma uurimuse käigus juhtuvad tema teele ka hirmuäratavad sarvilised kurjamid (kes, jah, meenutavad hirvi, ent keda tõenäoliselt kehastavad soomlased).

Arendaja Remedy sõnul on tegemist nende esimese ellujäämisõudukaga, mis tähendab, et järjeosa on tunduvalt hirmsam kui eelkäija. «Alan Wake II» ilmub 17. oktoobril PC (Epic Games), PlayStation 5 ja Xbox Series X/S

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles