OTSEÜLEKANNE Mida hekki: kuivpeldik pilvelõhkujas – vaata, kuidas sellega lood tegelikult on

tehnika.postimees.ee
Copy
Veneetsia selle aasta arhitektuuribiennaalil tõmbab publikut ligi soomlaste kuivkäimla. Samal teema on täna Pandiveres peldkukärajad.
Veneetsia selle aasta arhitektuuribiennaalil tõmbab publikut ligi soomlaste kuivkäimla. Samal teema on täna Pandiveres peldkukärajad. Foto: VINCENZO PINTO

Pandivere puhta vee teemapargis algab täna PPPP: Pandivere Päris Peldikute Päev. Korraldajad on veendunud, et kuivkäimlemine sobib kõikidesse inimese väljaheitmise oludesse: soosaarest kuni pilvelõhkujaist pungil linnakeskusisse. Üks on selge: joogiveega inimese ainevahetuse ülejääkide minemauhtumine võib tõepoolest jääda tavatuks luksuseks, mille peale me põlvkondi hiljem kui veidrusele vaatame.

Kas inimkonna ees terendava veeprobleemi lahenduseks on kuivkäimlad? Selle üle hakatakse arutama täna kell 10 Pandiveres. Aset leiab see Metsamõisa talus, Tapa vallas.Postimees vahendab oma lugejatele ka otseülekande sellelt konverentsilt. Vaadake ise, kuhu tänases maailmas saab panna kuivkäimlaid ja kas need ikka haisevad? Võimalik, et on aeg end harjutada sootuks teistsuguse tulevikuga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles