Keanu Reeves ja Idris Elba kavatsevad heastada 2020. aasta suurima pettumuse

Sten Kohlmann
, ajakirjanik-toimetaja
Copy
Foto: CD Projekt RED

2020. aasta detsembris suutis Poola mänguarendaja CD Projekt RED meieni tuua ühe lähiajaloo oodatuima videomängu. Selleks oli seiklusmärul «Cyberpunk 2077», mis oma hiiglaslikest ambitsioonidest hoolimata osutus hoopis hiiglaslikuks pettumuseks.

Mitte ainult ei kubisenud teos ilmudes arvukatest tehnilistest probleemidest, vaid osutas pettumuse ka neile, kes ootasid sügavamat rollimängu, kus mängija tegudel ja valikutel on suuremad tagajärjed. Ka olid puudu või puudlikud paljud lubatud elemendid.

Kuigi tehnilised probleemid on nüüdseks valdavalt elimineeritud, on mäng siiski selline nagu alguses. Sel sügisel lubatakse aga oma patud lunastada. 

Nimelt ilmub 26. septembril laiendus nimega «Phantom Liberty». Koos sellega lisatakse mängu ohtralt uusi süsteeme, millest paljud saavad olema ligipääsetavad ka tavaversiooni mängijate jaoks.

Nende hulka kuuluvad ümber disainitud kogemuspuu, parandatud tehisintelligents, võimalus sõidukite peal kurjamitega madistada ning politseiüksused, kes ei ilmu ootamatult tühjast kohast sinu ette.

Siiski on elemente, mis saadaval vaid laienduses. Näiteks lisatakse mängu uus linnaosa, mis toob kaasa ohtralt erinevaid lisamissioone, mida saab teha vaid tollel alal.

Muidugi kaasneb mahuka lisapakiga ka täiesti uus loojupp, mille keskmes pole ainult peategelase ajus elav Keanu Reeves, vaid ka Idris Elba poolt kehastatav agent Reed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles