ARVUSTUS Nutikell, mille peale tuleb korralikult köhida

Kaido Einama
, ajakirjanik
Copy
Huawei Watch 4 Pro on küll üsna suur, aga näeb välja soliidne ja kannatab sukeldumist sügavale vetesügavusse. Sihverplaadile saab tõsta kõikvõimalikud tervisenäitajad, ilmateate ja palju muud, mis aga ära mahub.
Huawei Watch 4 Pro on küll üsna suur, aga näeb välja soliidne ja kannatab sukeldumist sügavale vetesügavusse. Sihverplaadile saab tõsta kõikvõimalikud tervisenäitajad, ilmateate ja palju muud, mis aga ära mahub. Foto: Kaido Einama

Nutikellad mõõdavad juba pulssi, vere hapnikusisaldust, temperatuuri, und, stressi ja mida kõike veel, kuid Huawei uus mudel Watch 4 Pro tahab ühes tervise põhitestis, et selle peale korralikult köhida. Siis saab teada täieliku ülevaate oma tervisest ja isegi kopsude seisust.

Huawei uus kell Watch 4 Pro on väidetavalt esimene kosmose- ja süvaveeaparaatide tasemel tugevusega titaanist, paraku neis ekstreemsustes jäi kell seekord testimata. Küll aga pidas see üsna hästi vastu ratta- ja jalgsiretkedel ning käe peal tundus mugav ka.

Välimuselt on uus mudel justkui ümaram, kellaklaas (mis on samuti tugeva kriimustus- ja purunemiskindla safiirikattega) on voolujoonelisemalt sulandumas kellakorpusega ja nupud ning välimus tunduvad natuke lihvitumad, kui eelmisel põlvkonnal, kuid muidu eemalt vaadates väga suurt vahet ei tee. Küljel on tundlik pöördnupp, allpool tavaline nupp, mis töötab elektrokardiogrammi klemmina ning puutetundlik ekraan, mis on tundlikum, kui varem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles