Vihane fänn kulutas 3000 eurot, et lemmikmängu üle kurta

Sten Kohlmann
, ajakirjanik-toimetaja
Copy
Foto: Nintendo

Kas oled vahel mõnda videomängu mänginud ja mõelnud, et kuigi see on päris hea, saaks asjad siiski paremini olla? Kas oled ka suuri summasid kulutanud, et oma arvamust teistegagi jagada?

Täpselt seda tegi üks lustaka tulistamismängu Splatoon 3 austaja. Väidetavalt kulutas ta üle 3200 euro, et osta endale Nintendo aktsiaid.

Nii sai ta endale võimaluse võtta osa aktsionäridele mõeldud koosolekust, kus ta kasutas juhust, et rääkida, mis võiks tema arvates mängus paremini olla.

Nimelt polnud fänn rahul sellega, et meestegelaste kostümeerimisel on liiga vähe valikuid erinevate soengute vahel. Kurtja esitas oma kaebused otse kompanii presidendile Shunturo Furukawale, kes oli sunnitud paluma fännil lõpetada, kuna kaebus venis juba pikaks.

Kahjuks ei saanud väikeaktsionär enda probleemile rahuldavat vastust. Selle asemel Furukawa lihtsalt tänas teda kommentaari eest.

Tegemist pole esimese korraga, mil säärane vahejuhtum aset on leidnud. Mullu kasutas üks fänn juhust ja päris, kas Nintendol on plaanis tagasi tuua aastaid varjusurmas olnud mänguseeriaid nagu näiteks võidusõiduseeria «F-Zero».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles