Elutoa diivanilt otse koosolekule: Sony toob Zoomi kõned nutiteleritesse

tehnika.postimees.ee
Copy
Juba varajastel kuuekümnendatel ennustati, et pereliikmed ja sõbrad suhtlevad kunagi üksteisega üle videokõnede suurel ekraanil, rääkimata töökoosolekutest. Nüüd on see vana tulevikuennustus muutunud lihtsamini kättesaadavaks, sest enam ei pea minema teise tuppa arvuti taha Zoomi kõnet tegema.
Juba varajastel kuuekümnendatel ennustati, et pereliikmed ja sõbrad suhtlevad kunagi üksteisega üle videokõnede suurel ekraanil, rääkimata töökoosolekutest. Nüüd on see vana tulevikuennustus muutunud lihtsamini kättesaadavaks, sest enam ei pea minema teise tuppa arvuti taha Zoomi kõnet tegema. Foto: Sony

Sony andis eile teada, et videokõnede rakendus Zoom jõuab Sony BRAVIA teleritesse, mis ühilduvad BRAVIA CAM kaameraga. Kahe tehnoloogiaettevõtte partnerlus lubab vaatajatel lihtsasti suhelda sõprade, perekonna ja kolleegidega mugavalt elutoa diivanilt lahkumata.

Sony BRAVIA on esimene teleribränd, mis toetab Google Play poe rakendust Zoom for TV.

BRAVIA telerite Zoomi äpiga saab kasutada kõiki funktsioone, mis teevad Zoomist ühe kõige võimalusterohkema videokõnede platvormi. teha saab muidugi videokõnesid, aga ka ekraani jagamist ja presentatsioone. Kasutajad võivad kasutada ka BRAVIA CAMi kaamera täiustatud funktsioone - see tunneb ära, kus ja kui kaugel kasutaja ruumis telerist asub ning kohandab vastavalt heli- ja pildisätted.

Kõik see on võimalik väga lihtsa seadistamisega: BRAVIA CAMiga ühilduval teleril piisab vaid Zoomi rakenduse allalaadimisest Google Play'st ja selle käivitamisest teleri kaugjuhtimispuldiga.

Videokõneks vajalik BRAVIA CAM käib nutiteleri ülemise serva külge.
Videokõneks vajalik BRAVIA CAM käib nutiteleri ülemise serva külge. Foto: Sony

«See partnerlus võimaldab meie klientidel nautida realistlikumat videovahetust suurel teleriekraanil elutoas, võimaldades neil olla rohkem ühenduses lähedastega, olgu nad siis kodus töötamas, kaugõppes või lihtsalt sõprade ja perega suheldes,» sõnas Sony Corporationi BRAVIA TV tootearenduse juht Shusuke Tomonaga.

«Meil on väga hea meel teha Sonyga koostööd, et tuua Zoom nende BRAVIA teleritesse,» ütles Zoomi riistvarapartnerluse juht Eric Yu, «me aitame oma klientidel nautida mõlema maailma parimaid külgi, nii videokonverentside pidamise mugavust teleril ja Zoomi koostöövahendite võimsust.»

Zoom on saadaval valitud BRAVIA CAMiga ühilduvatel BRAVIA teleritel alates varasuvest. Need valitud mudelid on X95L, X93L, A80L, X90L, X85L, X80L, X75WL, Z9K, A95K, X95K, A90K, A80K, A75K, X90K, X90S, X85K ja X80K.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles