Populaarne kauboimäng võib lõpuks ometi arvutile jõuda

Sten Kohlmann
, ajakirjanik-toimetaja
Copy
Foto: Rockstar Games

Aastal 2010 ilmus avatud maailmaga kauboimäng «Red Dead Redemption», mis osutus ääretult populaarseks. Kahjuks on see tänaseni saadaval vaid konsoolidel. See võib aga peagi muutuda.

Arvutimängurid on juba aastaid oodanud ja lootnud, et arendaja Rockstar Games murdub ning kuulutab välja teose PC-versiooni.

Ootusõhin on viimaste aastate jooksul veelgi kõrgemaks kerkinud, sest juba mõnda aega on sahistatud, et mängust tehakse uuendatud Remastered versioon.

Värsked uudised Lõuna-Koreast annavad juttudele hoogu juurde. Nimelt on kohalik mängude reitingu- ja halduskomitee (GRAC) andnud «Red Dead Redemptionile» uue hinnangu, vahendab Gematsu.

Reitingu koodiks on CC-NV-230615-001, milles tähekombinatsioon NV viitab konsoolimängule. PC-mängude koodis peitub tähekombinatsioon NP. Siiski ei välista praegune reiting arvutiversiooni olemasolu. 

Ka annab lootust asjaolu, et Rockstar Games on viimasel ajal rohkem rõhku pannud ka arvutimängudele.

2018. aastal ilmunud «Red Dead Redemption 2» tuli näiteks aasta hiljem ka arvutile. Just tolle viimase seiga tõttu on igati loogiline, et ka esimene osa arvuti peal mängitavaks saaks. 

Rockstar Games pole «Red Dead Redemption» uusversiooni ametlikult kinnitanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles