98 TOLLI Samsung toob müügile oma suurima teleri, mida Eestis osta saab (1)

tehnika.postimees.ee
Copy
98-tollise teleka jaoks läheb lisaks suurele seinale vaja ka päris suurt ruumi, kus seda ekraani oleks mugav vaadata. Kuid pildi sisse mineku efekt on kindlasti võimas
98-tollise teleka jaoks läheb lisaks suurele seinale vaja ka päris suurt ruumi, kus seda ekraani oleks mugav vaadata. Kuid pildi sisse mineku efekt on kindlasti võimas Foto: Samsung

Tehnoloogiafirma Samsung avalikustas uue QLED-teleri Q80C, mis on ühtlasi suurim Samsungi teler, mida Eestis osta saab. See on tippmudel, mis sobib kõige paremini suurematesse ruumidesse kodudes.

«Näeme, et inimesed soovivad ja ostavad aina suuremaid telereid. Veel mõni aeg tagasi oli 55-tolline teler väga suur, kuid täna on see üldjuhul mudel, millest inimesed alustavad ja enamasti ostetakse sellest märksa suuremaid. Näiteks 65- ja 75-tollised telerid on täna juba täiesti tavalised,» sõnas Samsung Eesti koduseadmete tootekoolitaja Alari Pennar.

Tehnilise poole pealt on tegemist 98-tollise 4K-ekraaniga, mis kasutab Samsungi QLED ekraanitehnoloogiat. Samuti on seade varustatud kõigi vajalike pildiparandustehnoloogiatega, et vaatamiskogemus oleks võimalikult hea. Silmatorkavate mustade toonide jaoks toetab ekraan Quantum HDR+ tehnoloogiat ja Dolby Atmose tugi tagab hea helikvaliteedi.

Teler on loodud spetsiaalselt üliõhukese disainiga, et seda saaks kinnitada sarnaselt Samsungi teleriga The Frame seinale, luues kena vaate, mis sarnaneb olemuselt kino kogemusega.

Hiigelteleri ekraani saab kasutada ka mängimiseks
Hiigelteleri ekraani saab kasutada ka mängimiseks Foto: Samsung

Heli poolelt on teleril olemas Samsungi OTS (Object Tracking Sound) tehnoloogia, mis jälgib ekraanil liikuvaid ja heli tegevaid objekte ning suunab heli kõlaritest vastavalt, et tekitada ruumiline tunne. Samuti saab telerile lisada ribakõlari ja kasutada Samsungi Q-Symphony lahendust, mis kasutab samal ajal ribakõlarit ja teleri kõlareid.

«Kuna paljud inimesed kasutavad enda koduseid telereid hoopis mängimiseks, siis on ekraanil olemas ka FreeSync Premium Pro tehnoloogia, mis muudab seadmest tuleva pildi sujuvamaks. Mõistagi saab teleriga mängida kõiki mänge, kasutades HDRi,» sõnas Pennar.

Uus 98-tolline Q80C jõuab Eestis müügile juuli lõpus. Seadme soetamiseks saab end eelregistreerida.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles