Eesti parim mängija alustas «CS:GO» uut hooaega võidukalt.

Steven Tiirik
Copy
Foto: Twitter.com/FaZeClan

Maailma suurimad «CS:GO» staarid said peale suvepuhkust kokku Taanis, et maha mängida järjekordne BLAST Premier miniturniir. FaZe Clan võitis oma alagrupi ja 27 500 dollarit.

BLAST on kõige lähedasem asi liigaformaadile, mida maailmatasemel «CS:GO» meile pakub. Kogu üritus kulmineerub aasta lõpus toimuval BLAST World Final tunriiril, kus kohtuvad omavahel nii BLAST miniturniiridel, kui ka teistel suurematel turniiridel võidutsenud meeskonnad.

Kuigi FaZe lunastas endale BLAST Fall Groups turniiri võiduga ka koha BLAST Fall finaalturniirile, siis tegelikult on nad juba pääsme kindlustanud ka World Final turniirile, kuna nad võitsid aasta alguses EPL S17 turniiri.

Käimasoleva turniiri raames pidas FaZe C-alagrupis neli mängu, millest kolm suudeti võita. Grupi poolfinaalis küll libastuti korra 1-2 seisuga Liquidi otsa, aga kaotajate ringis võideti G2 ja grupi finaalis oli võimalik Liquidile kätte maksta. Seda FaZe ka tegi, kui 2-0 seisuga alagrupi võit kindlustati.

Finaalis andis oma osa ka Eesti (ja hetkel ka FaZe’i) parim mängija Robin «ropz» Kool. Teisel kaardil suutis Kool isegi üksinda terve vastastiimi maha võtta.

Kõik selle teeb veelgi märkimisväärsemaks tõsiasi, et FaZe on hetkel väga kaugel oma parimast võimalikust vormist. Hiljuti lahkusid meeskonna juurest treener ja analüütik ning käimasolev BLAST turniir tuligi ilma abijõududeta läbi ajada. Hetkel ei ole endiselt teada, kellest võiks saada FaZe’i uus treener.

Lisaks FaZe Clanile suutsid oma alagrupi võita veel Heroic ja NiP. Alagrupi võitjate jaoks on võistlus lõppenud ja neid näeme uuesti mängimas juba 26. juulil algaval IEM Cologne turniiril.

BLAST Premier Fall Groups turniir kestab veel terve nädalavahetuse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles