Kosmeetikafirma pakub nüüd digitaalset jumestust videokoosolekute jaoks

tehnika.postimees.ee
Copy
Sellised valikud avanevad, kui valida Microsoft Teamsis enne koosolekut virtuaalne jumestus. Mõne klõpsuga saab välimuse valmis sätitud
Sellised valikud avanevad, kui valida Microsoft Teamsis enne koosolekut virtuaalne jumestus. Mõne klõpsuga saab välimuse valmis sätitud Foto: ekraanipilt / Microsoft Teams

Kosmeetikafirma Maybelline New York tõi Microsoft Teamsis peetavate  virtuaalkoosolekute jaoks välja digitaalse jumestuse, millega saab kaamera ees esineda, ilma et peaks endale päris meiki peale kandma. Valikuid on nii meestele kui naistele.

Microsoft Teamsi videokoosolekute tarkvara lisarakendus Maybelline Beauty lubab nüüd kasutajatel kohandada oma isiklikku stiili kiiresti ja lihtsalt Teamsi videokoosolekute jaoks.

Virtuaalne meik pakub madala barjääriga võimalust proovida erinevaid stiile, et meikimine oleks alati kõigile käepärast ja annaks inimestele juurde enesekindlust, eriti tööl.

«Maybelline´i missioon on anda igaühele vabadus oma ilu väljendada. Olenemata sellest, kas töötad kohapeal või eemalt, võib hea enesetunne aidata end parimal viisil rakendada,» ütles Maybelline New Yorgi globaalse kaubamärgi president Trisha Ayyagari, «just sellepärast tegime koostööd Microsoft Teamsiga, et välja arendada virtuaalse meigi lahendus – nüüd saab isegi kõige kiiremal päeval end jumestada vaid ühe hiireklõpsuga. Loodame, et teeme inimeste elu sellega veidi lihtsamaks.»

Foto: Maybelline

Modiface AI tehisintellekti toel ja koostöös Geena Davise instituudiga välja töötatud lahendus sobib erinevatele inimestele ning pakub kasutajatele erinevaid välimusi, mis käivad nende töökohtumistega kõige paremini kokku, aidates samal ajal katsetada erinevaid meigistiile, mida muidu polekski võib-olla proovinud.

«Virtuaalne meigikott» on varustatud kõigi üha virtuaalsemaks muutuva maailma jaoks vajalike digitaalsete meigitoodetega. Mõne hiireklõpsuga saavad kasutajad valida 12 meigistiili hulgast, et täiendada oma loomulikku välimust ja tunda end paremini.

Iga välimuse taga on mõni päris toode, et kasutajad saaksid aru, milline Maybelline New Yorgi jumestustoode ja toon selle virtuaalse välimuse moodustavad. Nendega saaks päris elus endale sama välimuse uuesti luua.

Virtuaalne jumestus on nüüd Teamsi videokõnede valikuna ülemaailmselt saadaval kõigile neile, kellel on Teamsi ettevõtte litsents. Lahendus toimib juba ka Eestis.

Kuidas Teamsi töökõnedeks virtuaalne meik peale kanda?

  • Klõpsa Teamsis nuppu «Liitu koosolekuga».
  • Klõpsa valikul «Videoefektid», siis «Veel videoefekte».
  • Keri parempoolsel paanil alla ja vali kategoorias «Filtrid» «Maybelline».
  • Vaata kõiki valikuid ja vali oma lemmikvälimus.
  • Klõpsa koosolekupaanil «Liitu kohe».

Kui oled juba koosolekuga liitunud ja soovid selle ajal välimust muuta:

  • Klõpsa koosolekukuva ülaosas valikul «Veel…».
  • Klõpsa «Videoefektid».
  • Keri parempoolsel paanil alla ja vali kategoorias «Filtrid» «Maybelline».
  • Keri allapoole, et vaadata kõiki valikuid ja vali oma lemmikvälimus.
  • Klõpsa seejärel «Eelvaade», et näha valitud välimust ilma et teised seda veel näeksid, või «Rakenda», et lülitada oma lemmikvälimus teistele nähtavaks.

Allikas: Microsoft Teams

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles