Ilmavalgust nägi maailma esimene pitsalõhnaline mängupult

Sten Kohlmann
, ajakirjanik-toimetaja
Copy
Foto: pexels.com

Mängutööstus otsib pidevalt viise, kuidas nii tark- kui ka riistvara järgmisele tasemele viia. Xboxi uus mängupult tundub küll erakordne, kuid paneb ka küsima, kes säärase innovatsiooni järele küsis.

Nimelt teatas Microsoft, et toob meieni maailma esimese pitsalõhnalise puldi. Maitsva aroomiga kontroller on osa reklaamikampaaniast, mille keskmes on filmistuudio Paramount Pictures eesootav linateos «Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem».

«Need eksklusiivsed Xboxi juhtmevabad kontrollerid on varustatud sisseehitatud lõhnahajutiga, mis on kujundatud nagu viil maitsvat New Yorgi pitsat,» kirjutatakse Xboxi kodulehel

Puldist on neli erinevat varianti, millest igaüks esindab kilpkonnavenna tunnusvärve, relvi ja isiksust: Leonardo, Raphael, Donatello ja Michelangelo.

Foto: Microsoft

Kahjuks või õnneks ei jõua kõnealune mängupult poelettidele, vaid selle hankimiseks tuleb osa võtta eksklusiivsest loosist ja jääda lootma oma õnnele.

Eestlased peavad siiski loosist suu puhtaks pühkima, sest Microsofti jaoks ei ole me tänaseni ametlikult toetatud regioon.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles