Kas Faze'i uus treener suudab päästa ebaõnnestunud aasta?

Steven Tiirik
Copy
FaZe Clan
FaZe Clan Foto: BLAST Premiere - Stephanie Lindgren

Täna algas Kölnis värske «CS:GO» hooaja esimene turniir, kus tiimidele jagatakse auhinnarahana välja lausa miljon dollarit. Loomulikult astub võistlustulle ka Robin «ropz» Kool koos FaZe Claniga.

Eelmisel aastal täielikult domineerinud FaZe ei ole sel aastal olnud nii tulises hoos. Võideti kull ESL Pro League ja ühes sellega ka Intel Grand Slam, samuti võideti BLAST Premieri esimene sügisturniir, aga on olnud ka tagasilööke.

Sel suvel, täpselt enne hooaja esimest mängu, lahkus meeskonna juurest treener Robban ja seetõttu tuli esimene suurvõistlus mängida treenerita. Nüüdseks on Rootsi treenerile leitud asendus.

FaZe’i treenerina võttis koha sisse 36-aastane poolakas Filip «NEO» Kubski. Kubski on ülimalt kogenud mängija, kes on Virtus.pro ridades Majori poolfinaali pääsenud lausa seitsmel korral, finaali kahel korral ja neist ühe (EMS One Katowice 2014) ka võitnud. 2015. aastal nimetati NEO HLTV galal maailma top 17. mängijaks.

Mängijana on NEO 2019. aastal esindanud ka FaZe Clani. Treenerina NEO seni veel tegutsenud ei ole, aga kogukonna vastuvõtt on «CS:GO» absoluutsele legendile olnud soe ja ootused on kõrged.

FaZe mängib IEM Cologne B-alagrupis ja nende esimeseks vastaseks saab pühapäeval kell 17.00 Ninjas in Pyjamas. Nii võidu kui kaotuse korral on mõlema tiimi järgmine vastane kas Astralis või G2.

Alagrupi kaheksast meeskonnast pääsevad edasi kolm. Võitjate ringi finalistid ja kaotajate ringi võitja. Play-off-voor algab reedel ja finaal toimub 6. augustil.

Kõigile e-spordi mängudele saab panustada OlyBet e-sport keskkonnas. Uutele liitujatele 30 eurot raha tagasi garantii!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles