FaZe Clan alustas IEM Cologne turniiri võidukalt, ropz valiti mängu parimaks

Steven Tiirik
Copy
Foto: Twitter.com/FaZeClan

Saksamaal toimuv «CS:GO» miljoniturniir on teise päeva juures. Esmakordselt sai mängu ka FaZe Clan. Esimene kohtumine peeti Ninjas in Pyjamas vastu, FaZe võitis kohtumise seisuga 2-1.

Kokku tuli mängida kolm kaarti. Esimene, NiP’i poolt valitud Mirage, kujunes äärmiselt tasavägiseks. FaZe võitis esimese poolaja seisuga 10-5, aga vastased tõmbasid järele ja lõppskooriks kujunes hoopis 16-14 Ninjade kasuks.

Overpassis aga tõusis ropz tuhast ja sõitis brutaalselt oma vastastest üle. Eestlane aitas oma tiimi 16-5 seisuga võidule.

Otsustavaks kaardiks sai FaZe’i soovil Nuke. Tagantjärgi võib karrigani sellise valiku eest kiita. CT-poolel alustanud FaZe läks kohe alguses kaarti juhtima ja kuni lõpuni ei jäetud NiP’ile sisuliselt ühtegi võimalust. Kaart lõppes seisuga 16-7.

Mängu parimaks valiti eestlane ise, kuigi ka lätlase Helvijs «broky» Saukants tegevus oli MVP-tiitli vääriline, eriti viimases kaardis.

Esimest korda uue treeneri käe all mänginud FaZe’i mängupilt oli väga domineeriv. Võeti riske, mis tasusid ära, ning ei tehtud küsimusi tekitavad otsuseid.

IEM Cologne pole aga kummagi meeskonna jaoks veel lõppenud. NiP jätkab kaotajate ringis, kus nende vastaseks saab Astralis. FaZe on nüüd aga ühe võidu kaugusel play-off voorust. Sinna pääsemiseks tuleb neil kolmandal mängupäeval alistada G2.

Võidu korral läheb FaZe alagrupi finaali kus tuleb mängida Vitality ja MOUZ’i omavahelise duelli võitjaga. Kaotuse korral langetakse kaotajate ringi, kus tuleks vastaseks kas OG või NaVi.

Kõigile e-spordi mängudele saab panustada OlyBet e-sport keskkonnas. Uutele liitujatele 30 eurot raha tagasi garantii!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles