Uue iPhone 15 kohta on juba üht-teist lekkinud, Apple paljastas ka ise kogemata midagi

Kaido Einama
, ajakirjanik
Copy
Selline näeb välja peaaegu aasta tagasi Tallinnas iDeal Ülemiste salongis esitletud iPhone 14. Sel aastal ennustatakse uuele iPhone 15-le suuremaid uuendusi, kui oli eelmisel põlvkonnal.
Selline näeb välja peaaegu aasta tagasi Tallinnas iDeal Ülemiste salongis esitletud iPhone 14. Sel aastal ennustatakse uuele iPhone 15-le suuremaid uuendusi, kui oli eelmisel põlvkonnal. Foto: Taavi Sepp

Kõigi eelduste kohaselt peaks sel sügisel ilmavalgust nägema uus Apple´i nutitelefon iPhone 15. Võtame kokku, mida on teada selle uue telefoni kohta ning üks asi, mis tuli välja operatsioonisüsteemi iOS 17 uuendusega, vihjab juba üsna kindlalt, millise uue funktsiooni väljatulev seade saab.

Kui eelmisel aastal olid uuendused üsna väikesed, siis seekord ennustatakse ka mõnesid tehnoloogiliselt olulisi arenguhüppeid.

Kui Apple tegi 2017. aastal oma iPhone X-iga suure uuenduse ja vähendas ekraaniääri igal küljel sama õhukeseks (üleval ja all polnud enam paksemat äärt), siis nüüd ennustatakse, et iPhone 15 astub sammukese lähemale üldse igasuguste ekraaniäärte ärakaotamises.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles