Suurturniiril vastasest rohkem raunde võitnud FaZe Clan kaotas sellele vaatamata

Steven Tiirik
Copy
Robin Kool (esiplaanil) ja tema võistkond FaZe
Robin Kool (esiplaanil) ja tema võistkond FaZe Foto: BLAST Premiere - MICHAL KONKOL

16. augustil sai alguse järjekordne «CS:GO» suurturniir. Sedapuhku olid küberatleedid kokku tulnud Saudi Araabiasse, kus toimus 1 000 000 dollarilise auhinnafondiga turniir Gamers8.

Võistluse formaat oli üsna armutu. Kohe alguses pandi tiimid paaridesse. Kolmest-parim formaadis toimuvatest mängudes olid kõik vägagi otsustavad. Kaotajate ringi turniiril ei olnud. Kes libastus, sõitis koju.

Turniiril osales ka Eesti edukaima «CS:GO» mängija Robin «ropz» Kooli meeskond FaZe Clan, kes aga põrus juba esimeses mängus Virtus.pro vastu.

Eestlase kodutiimi peeti enne kohtumise algust tugevaks favoriidiks. Esimene kaart võidetigi 16-11 seisuga, paraku edasi enam nii hästi ei läinud. Kaks järgmist kaarti kaotas FaZe 14-16, ehk rohkem tasavägisemat kaotust enam olla ei saakski.

Lõpuks võitis FaZe mängu jooksul 44 raundi ja Virtus.pro 43, aga edasi pääses 2-1 seisuga siiski Virtus.pro.

FaZe Clan on vahepeal langenud ka HLTV edetabelis 5. Kohale. Võib eeldada, et langeb veelgi. Hetkel on FaZe kaotanud kolm mängu järjest ja kui ka järgmist mängu ei suudeta võita, oleks tegu tiimi kõige pikema kaotuste seeriaga ropzi liitumisest saadik.

Gamers8 turniiri võitis Team Vitality. Esikoha eest panid taskusse 400 000 dollarit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles