Kas ropz ja FaZe Clan suudavad ESL Pro League tiitlit kaitsta?

Steven Tiirik
Copy
Robin «ropz» Kool koos kanadalasest tiimikaaslase Russel «Twistzz» Van Dulkeniga
Robin «ropz» Kool koos kanadalasest tiimikaaslase Russel «Twistzz» Van Dulkeniga Foto: PGL Major

Kõrgeima taseme «CS:GO» üks suurimaid turniire tuleb taas. ESL Pro League 18. hooajast võtab osa 32 meeskonda, kes hakkavad võistlema 850 000 dollari suuruse auhinnafondi nimel.

EPL turniiride näol on tegu ühe kõige intrigeerivama seeriaga just seetõttu, et võistlejaid on palju ja võistlus ise kestab rohkem kui kuu aega.

Tiimid on jaotatud nelja alagruppi. Igast grupist on võimalik edasi pääseda samuti neljal meeskonnal.

Eriliseks teeb asja fakt, et üldjuhul ei võimalda turniirid alagrupis kaks mängu kaotanud tiimidel play-off vooru pääseda. EPL turniiridel on see aga täiesti arvestatav variant.

Loomulikult on kohal ka eestlane Robin «ropz» Kool ja FaZe Clan. Meeskond kuulub C-alagruppi ja nende esimeseks vastaseks saab Lõuna-Ameerika segatiim 9z.

FaZe’i suurim konkurent C-grupis on NaVi. Ülejäänud tiimid eestlasele liigset peavalu tekitada ei tohiks ja grupist edasipääsemine on väga tõenäoline.

FaZe’i näol on tegemist turniiri tiitlikaitsjaga. Käesoleva aasta kevadel võideti ühes EPL S17 karikaga ka Intel Grand Slam. Toona valiti ropz turniiri parimaks mängijaks.

ESL Pro League Season 18 alustab 30. augustil A-alagrupi mängudega. FaZe astub võistlustulle 13. septembril.

Pro League võitja saab auhinnaks 200 000 dollarit ja pääsme IEM Katowice 2024 ja BLAST Premier World Final 2023 turniiridele.

Kõigile e-spordi mängudele saab panustada OlyBet e-sport keskkonnas. Uutele liitujatele 30 eurot raha tagasi garantii!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles