E-spordi võistlust külastanud Elon Musk vilistati välja

Sten Kohlmann
, ajakirjanik-toimetaja
Copy
Foto: Reuters/ScanPix

Elon Musk võib küll olla maailma kõige rikkam mees, ent suured numbrid pangakontol ei too loodetud populaarsust. Mees sai selle kohta järjekordse tõestuse e-spordi turniirilt.

Los Angeleses leidis hiljuti aset Valorant Champions 2023 e-spordi võistlus, kus tehti selgeks, kes on maailma parimad tulistamismängu «Valorant» mängijad. Üritust oli vaatamas ka Musk.

Kaameramehed leidsid miljardäri rahva seast üles ning suunasid oma kaamerasilmad otse loomulikult tema poole. Kui Musk kaadrisse sattus, võeti ta aga vastu suure vilekooriga.

Lisaks sellele skandeeris rahvas: «Too Twitter tagasi!» Teaduspärast on Musk peale mainitud sotsiaalmeediaplatvormi ostu viinud ellu mitu kardinaalset (ja mõnevõrra ebapopulaarset) muudatust. Suurim neist on nimevahetus – Twitteri uus ametlik nimi on X.

Tegemist pole esimese korraga, mil suur rahvahulk Elon Muski nägemisse niivõrd negatiivselt suhtub. Möödunud aasta detsembris kutsus püstijalakoomik Dave Chapelle Muski enda show ajal lavale. Publiku reaktsioon oli kõike muud kui kiitev.

Musk üritas hiljem Twitteris väita, et umbes 90 protsenti publikust võttis ta soojalt vastu, ent ülejäänud 10 protsenti karjus neist üle.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles