Mis ropz? «CS:GO» suurturniiri tiitlit jahib veel teinegi eestlane

Steven Tiirik
Copy
Kevin «HS» Tarn keskel mängimas Postimees e-sport turniiril võistkonna SC-esports ridades
Kevin «HS» Tarn keskel mängimas Postimees e-sport turniiril võistkonna SC-esports ridades Foto: Andri Allas

Kodumaised «CS:GO» fännid peaksid nüüd kõik ekraanide ette kogunema, sest üle pika aja mängib tipptasemel turniiril kaks eestlast. Ei ole üllatus, et tiitlit jahib Robin «ropz» Kool, aga Poola tiimi ORKS ridades sõidab Maltale ka Kevin «HS» Tarn.

HS on professionaalsel tasemel «CS:GO» mängija olnud pikalt ja on lisaks ropzile ainukene eestlane, kes on kunagi Majoril mänginud. ESL Pro League saab tema jaoks olema kindlasti karjääri teine kõige olulisem saavutus.

Paraku ei ole õnn neile absoluutselt naeratanud. Tarn asub tiimiga HLTV edetabeli 52. kohal ja juba esimeses ringis tuleb neile vastaseks hetkel maailma tugevaim tiim Vitality. Kaotajate ringis ei saa olema palju kergem. Mängida tuleb Astralise ja NiP kohtumise kaotajaga.

Õnneks on ESL Pro League üsna andestav turniir ja iga tiim saab vähemalt kolm korda mängida. Seda on piisavalt, et eestlane saaks näidata, milleks ta on võimeline.

Kevin «HS» Tarn astub võistlustulle turniiri esimesel mängupäeval ehk juba täna. Eesti aja järgi toimub kohtumine kell 20:30 ja sellele saab kaasa elada YouTube'i ja Twitchi vahendusel läbi ESL «CS:GO» kanalite.

Kõigile e-spordi mängudele saab panustada OlyBet e-sport keskkonnas. Uutele liitujatele 30 eurot raha tagasi garantii!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles