Eestlane langes «CS:GO» suurturniiri konkurentsist

Steven Tiirik
Copy
Kevin «HS» Tarn Tallinnas ROG CS:GO Liiga finaalis
Kevin «HS» Tarn Tallinnas ROG CS:GO Liiga finaalis Foto: Andri Allas

Malta suurturniiri ESL Pro League 18. hooaja esimene alagrupp on tänaseks mängitud. Paraku pidi asjad pakkima ka üks kahest võistlusel osalevast eestlasest.

Alagrupi võitis ilma suurema üllatuseta maailma esinumber Vitality. Edasi pääsesid ka Astralis ja Furia. Kõige suurema üllatuse valmistas Hispaania tiim Movistar Riders.

Movistar oli 2022. aasta lõpus oma ajaloo parimas vormis ja hetkeks oldi isegi HLTV edetabeli 5. positsioonil. Siis hakkas asi aga allamäge minema ja hetkel ollakse edetabelis 25. kohal. Keskpärasest vormist hoolimata suutis Movistar end alagrupi finaali mängida ja seeläbi ka finaalvoorudesse pääseda.

Võitjatega käsikäes käivad paraku ka kaotajad. Üle väga pika aja uuesti kõrgeima taseme turniiril mänginud Kevin «HS» Tarn koos oma tiimiga ei suutnud tippmeeskondadele vastu panna.

ORKS ridades mängiv HS sai kokku kolm mängu mängida. Esimesena kaotati Vitality vastu üldseisuga 12-32. Järgmine mäng Astralise vastu ei olnud üldse mitte kergem, kaotati 11-32.

Kõige otsustavamas mängus sai ORKS vastaseks Austraalia meeskonna Grayhound. Enda valitud Mirage kaardi suutis HS koos tiimiga võita, Nuke läks kehvemini. Otsustavaks kaardiks sai Ancient ja ORKS suutis ühel hetkel mängu juhtida isegi 14-9. Paraku ei ole «CS:GO» mängus enne lõppu midagi kindlat ning lisaajal suutis Grayhound mängu siiski 19-15 võita.

Koju sõitsid lisaks eestlase kodutiimile ka Grayhound, NiP ja GamerLegion. HS koos tiimiga sai auhinnaks 4000 dollarit. Õnneks ei ole Eesti fännide jaoks veel miski läbi, sest Robin «ropz» Kool ootab endiselt oma võimalust end turniiril näidata.

ESL Pro League jätkub juba 6. septembril B-alagrupiga. Sealsed suurimad favoriidid on kindlasti ENCE ja Heroic.

Kõigile e-spordi mängudele saab panustada OlyBet e-sport keskkonnas. Uutele liitujatele 30 eurot raha tagasi garantii!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles