Relvastatuna konverentsile: Robloxi mängu arendajal paistsid olevat kurjad plaanid pärismaailmas

tehnika.postimees.ee
Copy
Roblox on veebipõhine videomäng, millel on üle 65 miljonit aktiivse kasutaja ja kolm miljonit arendajat. Miks üks arendajatest konverentsile raskelt relvastatuna sõitis, seda uurib nüüd politsei. Konverentsi auhinnatseremoonia jäeti intsidendi pärast ära.
Roblox on veebipõhine videomäng, millel on üle 65 miljonit aktiivse kasutaja ja kolm miljonit arendajat. Miks üks arendajatest konverentsile raskelt relvastatuna sõitis, seda uurib nüüd politsei. Konverentsi auhinnatseremoonia jäeti intsidendi pärast ära. Foto: Thiago Prudencio / SOPA / ZUMA / Scanpix

Sel laupäeval San Franciscos toimuma pidanud mängudekonverentsil nabis politsei kinni mehe, kes arendab laste seas populaarset arvutimängu Roblox. Videomängude arendaja Mihhail Olson arreteeriti, kui üritas rünnata Fort Masoni keskuses auhindade üleandmise tseremooniat.

San Francisco politsei avastas hiljem, et Olson oli autosse relva peitnud. Vangladokumendid näitavad, et tal oli intsidendi ajal kaasas ka soomust läbistavat laskemoona ja suure mahutavusega salv, kirjutab San Francisco Chronicle.

Korraldajad tühistasid konverentsi, viidates sellesama Olsoni tegevusele kui «võimalikule julgeolekuohule».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles