Robin Kool ja FaZe on «CS:GO» suurturniiri tugevalt alustanud

Steven Tiirik
Copy
Robin «ropz» Kool
Robin «ropz» Kool Foto: BLAST Premiere - Stephanie Lindgren

Eesti parim «CS:GO» mängija Robin «ropz» Kool on ESL Pro League turniiri alustanud kahe kindla võiduga. Ees ootab seni tugevaim vastane NaVi.

Ropzil on EPL-turniiridel väga hea ajalugu. Võitjaks on ta tulnud lausa kolmel korral ja sama palju kordi on ta valitud ka turniiri parimaks mängijaks. Latti pole eestlane alla lasknud sellelgi hooajal.

FaZe Clani esimene vastane hävitati kindlalt 2-0 seisuga nii, et Lõuna-Ameerika tiim 9z sai kahe kaardi peale kokku vaid 17 raundi. Mängu parimaks mängijaks valiti muidugi ropz. Kokku 49 mängitud raundi jooksul suutis eestlane elimineerida 48 vastast, surres ise vaid 22 korda.

Teine mäng fnaticu vastu oli juba tasavägisem. Kohe mängu alguses tekitas raskusi fnaticu valitud kaart Ancient, mis kaotati 12-16. Järgmine kaart ei olnud mitte palju kergem, äärmiselt pingelise mängu võitis 16-14 seisuga siiski FaZe.

Kohtumise lõpp oli aga üllatav. Kõik ootasid pingelist otsustavat kaarti, aga eestlase kodutiim hoopis sõitis oma vastasest halastamatult üle. Nuke lõppes FaZe Clani võiduga 16-3.

Alagrupist edasipääsu on eestlase kodutiim kahe võiduga juba kindlustanud. Et aga finaalvoorudes lihtsam oleks, tuleb kindlasti ära võita ka alagrupi finaal. Kohtumine NaVi ja FaZe vahel toimub 17. septembril, kell 17:00.

Kõigile e-spordi mängudele saab panustada OlyBet e-sport keskkonnas. Uutele liitujatele 30 eurot raha tagasi garantii!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles