ARVUSTUS Samsungi uues voldiktelefonis Flip5 on materjali massidesse jõudmiseks (3)

Kaido Einama
, ajakirjanik
Copy
Nutitelefon Samsung Galaxy Z Flip5 on kokkupanduna nii pisike, et mahub lahedasti isegi kitsamasse taskusse, kuid sisemine volditav ekraan on sel sama suur, kui tavalisel nutitelefonil.
Nutitelefon Samsung Galaxy Z Flip5 on kokkupanduna nii pisike, et mahub lahedasti isegi kitsamasse taskusse, kuid sisemine volditav ekraan on sel sama suur, kui tavalisel nutitelefonil. Foto: Eero Vabamägi

Kas sulle meeldivad klapiga telefonid või mitte, vahet pole: see uue põlvkonna voldiktelefon Samsung Galaxy Flip5 on mitme sellise võimalusega, mida tavalistes telefonides ei leidu ja mis tulevad kasuks näiteks pilte tehes. Puudritoosi suuruseks kokku käiva mudeliga saab tegutseda ka seda lahti võtmata ehk mobiil on justkui ketita uur, mille väliselt suuremalt ekraanilt saab hädavajalikke asju vaadata. Kuid paar puudust on ka.

Üks olulisemaid uuendusi, mis uue Samsungi volditava nutitelefoni juures kohe silma hakkab, on palju suurem väline ekraan. Muidugi on endiselt kõrgtehnoloogiline suursaavutus sisemine volditav ekraan, mille murdekoht on paratamatult siiski teatud valguse nurga alt nähtav, kuid see väga ei sega. Välisel ekraanil aga saab kuvada erinevaid äppe ja eriti mugav on see enesest näiteks selfie-piltide tegemisel.

Nii võib esikaamera hoopis unustada ja teha pilte ainult tagakaameraga, sest suur pea kogu üht volditud poolt tagaküljest kattev ekraan näitab seda, mis parajasti piltidele jääb. Ka videoblogijatele on see väga mugav kõige parema kaameraga videote tegemiseks, nähes samal ajal, mis videole jääb nagu peeglist. L-kujuliselt lahti voltides saab kaamera püsti kuhugi lauapinnale panna ja filmida.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles