Vaata ülekannet Kes pääseb MängudeÖÖ «Counter-Strike'i» turniirile Eestit esindama?

Steven Tiirik
Copy

30. septembril toimuva MängudeÖÖ raames leiab aset ka suurejooneline Eesti ja Soome vaheline «Counter-Strike» maavõistlus. Soomet esindab antud võistlusel võistkond Enchanted. Eesti esindaja selgub kvalifikatsiooni finaalis juba 24. septembril.

Taolist nähtust, kus Eesti ja Soome parim tiim publiku ees üksteise vastu mängiks, pole veel varem nähtud. Võimalus kodumaa «Counter-Strike» ajalugu teha anti avatud kvalifikatsiooni näol igaühele, kes suutis tiimi kokku panna. Praeguseks on sõelale jäänud neli parimat tiimi.

Samsung × Elisa «Counter-Strike'» Eesti turniiri sõelale on jäänud neli parimat. Siit selgub Eesti esindaja
Samsung × Elisa «Counter-Strike'» Eesti turniiri sõelale on jäänud neli parimat. Siit selgub Eesti esindaja Foto: Postimees e-sport

Kvalifikatsiooni suurfavoriit on loomulikult Eesti ainuke professionaalne tiim sYnck, kelle vastaseks saab juhuse tahtel l0ve-j0ints. Teises poolfinaalis mängivad omavahel taptapitappi ja Full shock.

Kuigi hiljuti ESEA liiga hiilgavalt ilma kaotusteta lõpetanud sYnck on antud nimistust kõige väljapaistvam, ei tasu neid varakult võitjateks nimetada. Ka kvalifikatsioonis oli tiime, kes näitasid, et sYnck ei ole võitmatu. Kindlasti leidub sYnckile konkurentsi ka finaalvoorus.

Kristjan «fejtZ» Allsaar FOTO: Synck
Kristjan «fejtZ» Allsaar FOTO: Synck Foto: sYnck

Mõlemad poolfinaali kohtumised mängitakse kolmest parim formaadis ja neile on võimalik kaasa elada Postimehe või Twitch.tv vahendusel. Otseülekanne algab 24. septembril kell 13:00.

Kvalifikatsiooni võitja esindab Eestit 30. septembril Ülemiste Apollo kinos toimuval MängudeÖÖ «Counter-Strike'i» turniiril Soome tiimi Enhanced vastu. Maavõistluse auhinnafond on 3000€.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles