Just see meeskond esindab Eestit MängudeÖÖ «CS:GO» turniiril

Steven Tiirik
Copy
Foto: Postimees e-sport

24. septembril mängiti MängudeÖÖ «CS:GO» turniiri raames Eesti kvalifikatsioonide finaalid. Ajaloolisel Eesti ja Soome vahelisel maavõistlusel esindab Eestit turniiri favoriit sYnck.

Kvalifikatsiooni finaali pääses neli võistkonda, mõlemast varasemast lahtisest kvalifikatsioonist kaks. Esimese ringi parimad olid Full shock ja sYnck, teisest kvalifikatsioonist pääsesid edasi taptapitappi ja l0ve-j0ints.

Turniiritabel enne MängudeÖÖ Eesti finaali
Turniiritabel enne MängudeÖÖ Eesti finaali Foto: Postimees e-sport

Finaalvooru esimese paari moodustasid sYnck ja love-j0ints. See mäng ei tekitanud Eesti ainukesele profitiimile erilisi probleeme, esimene kaart võideti 16-7 ja teine 16-8. Teises poolfinaalis mängis Full shock taptapitappi vastu ja võitis samuti mängu 2-0.

Terve kvalifikatsiooni kõige otsustavamas mängus läksid seega vastamisi sYnck ja Full shock. Esimesena mängiti sYncki valitud kaarti Inferno, mis võideti lausa 16-4 seisuga.

Kuigi esimene kaart läks täiesti aia taha, tõestas Full-shock, et isegi peale sellist kaotust ei ole võhm veel täielikult väljas. Teiseks kaardiks valiti Overpass ja seal suutis Full-shock mängu isegi juhtima minna. Lõpuks aga leidis sYnck enda mängu ning võitis 16-12 seisuga.

Seega kohtuvad 30. septembril Ülemiste Apollo kinos toimuval Mängudeöö «CS:GO» turniiri finaalis Eestit esindav sYnck ja Soome poolt Enhanced.

Suurejoonelise maavõistluse auhinnafond on 3000 €.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles