Viimase «CS:GO» suurturniiri esimene finaalvoor pakkus pinget ja üllatusi

Steven Tiirik
Copy
Astralis võitis ESL Pro League 2018. aastal
Astralis võitis ESL Pro League 2018. aastal Foto: HLTV.org

«CS:GO» suurturniiri ESL Pro League alagruppidest pääses edasi kokku 16 meeskonda. Esimeses finaalvoorus kohtusid alagrupis viimastena edasi pääsenud tiimid. Ootamatu lõpuga mänge oli mitu.

Finaalvoorude avapäeval toimus neli mängu. Õhtu algas üllatusega, kui Eternal Fire saatis 2-0 seisuga koju Astralise.

Taani tiim oli enne Pro League turniiri näidanud ennast väga heas valguses ja on üle aastate jälle ohuks teistele suurtiimidele.

Eternal Fire on aga just antud turniiriks end eriti heasse vormi ajanud. Lisaks Astralisele on Türgi tiimi käest sel turniiril keretäie saanud ka Liquid ja Cloud9.

Päeva teise suure üllatuse valmistas Lõuna-Ameerika tiim 9z, kes lõi turniirilt välja Rio Majori võitja Virtus.pro. 2-1 seisuga lõppenud mäng oli äärmiselt tasavägine. 9z võitis mõlemad kaardid 16-14 seisuga.

Samuti lõppes turniir Furia ja fnaticu jaoks. Esimese saatis koju Mouz ja teise viimasel Majoril endale nime teinud Monte.

Pro League jätkub juba 27. Septembril, kui üle pika aja astub võistlustulle ka Robin «ropz» Kool ja FaZe Clan. Kell 20:00 algavas mängus saab Ropzi vastaseks tema endine kodumeeskond Mouz. Võidu korral ootab neid ees üliheas vormis G2.

Kõigile e-spordi mängudele saab panustada OlyBet e-sport keskkonnas. Uutele liitujatele 30 eurot raha tagasi garantii!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles