Tiitlikaitsja langes! Endine koduklubi saatis Robin «ropz» Kooli kohvreid pakkima

Steven Tiirik
Copy
Robin «ropz» Kool
Robin «ropz» Kool Foto: BLAST Premiere - Stephanie Lindgren

27. septembri õhtul mängiti ESL Pro League 18. hooaja teise finaalvooru mänge. Võistlustulle astus ka Eesti parima mängija Robin «ropz» Kooli tiim FaZe Clan, kes paraku pidi vastasele alla vanduma.

FaZe pääses otse teise finaalvooru teise ringi pärast seda, kui tuli C-alagrupis NaVi järel teiseks. Eestlase kodutiimi vastaseks sai Mouz.

FaZe’i jaoks oleks pidanud olema tegemist pigem lihtsa mänguga, aga läks hoopis vastupidi. FaZe asub maailma edetabelis hetkel 5. kohal, Mouz on aga pingerea 12. astmel.

Päeva esimeseks kaardiks valiti Mouzi tahtel Mirage. Otsus tasus end ka hästi ära, sest meeskond võitis valitud kaardi seisuga 16-10.

Teise ja otsustava kaardivaliku sai teha FaZe, valik langes Inferno kasuks. See osutus FaZe’i jaoks aga täielikuks katastroofiks. Ropz koos tiimiga suutis terve kaardi jooksul võita vaid viis raundi ja neistki enamus tänu püstoli raundile.

Seega lõppes 0-2 seisuga ropzi ja FaZe Clani teekond karika suunas. Mouz mängib veerandfinaalis G2 vastu. FaZe Clani saab jälle mängimas näha IEM Sydney turniiril, mis algab 16. oktoobril.

Tegu oli tõenäoliselt viimase korraga, kui me nägime ropzi suurturniiril «Counter-Strike: Global Offensive» versiooni mängimas.

Kõigile e-spordi mängudele saab panustada OlyBet e-sport keskkonnas. Uutele liitujatele 30 eurot raha tagasi garantii!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles