Valus ülejooks! Mouz hävitas ESL Pro League finaalis NaVi

Steven Tiirik
Copy
Foto: MOUZ

Kuu aega kestnud Malta «CS:GO» suurturniir leidis viimaks lõpu. Mouz eiras finaalis ootusi ja võitis 3-0 seisuga NaVi tiimi.

Oktoobri esimesel päeval mängiti ESL Pro League 18. hooaja finaal. Vastamisi läksid Mouz ja NaVi. Mõlemad finalistid olid enne turniiri pigem keskpärases vormis, aga Malta soe kliima on tiimidele hästi mõjunud. Finaalis astusid mõlemad lavalaudadele enesekindlalt.

Kuigi paljud ennustasid, et kohtumisest peaks võitjana välja tulema NaVi, siis läks hoopis teisiti. Pro League finaalides mängitakse tavaliselt parima väljaselgitamiseks kuni viis kaarti, ent NaVi ei suutnud võita ühtegi.

Enda poolt valitud Inferno kaardi võitis Mouz seisuga 16-10. Kuigi võiks eeldada, et NaVi tunneb end oma valitud kaardil mugavamalt, siis nii ikkagi ei läinud. Overpassis tuli tunnistada Mouzi paremust seisuga 16-9.

Finaali esimeseks ja viimaseks otsustavaks kaardiks sai Mirage, tegu oli ka kõige tasavägisema lahinguga. NaVi suutis mängu lõppfaasis isegi 13-10 juhtida, aga Mouz võttis siiski järele ja kaart läks lisaajale. Selle võitis Mouz ilma kaotuseta ja Mirage’i lõppseisuks jäi 19-15.

Mouzi jaoks ei ole see esimene kord ESL Pro League võita. Seeria 10. hooajal võidutseti samuti ja toona oli triumfi peamiseks arhitektiks meie enda Robin «ropz» Kool, kes ka turniiri parimaks valiti.

Mouz sai ESL Pro League võiduga auhinnaks 200 000 dollari suuruse auhinnaraha. Turniiri parimaks mängijaks valiti Ádám «torzi» Torzsás.

Veel viimased võimalused maailmatasemel «CS:GO» mängudele kaasa elada avanevad 4. oktoobril, kui algab BLAST Premier Fall Showdown turniir.

Kõigile e-spordi mängudele saab panustada OlyBet e-sport keskkonnas. Uutele liitujatele 30 eurot raha tagasi garantii!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles