IEM Sydney algas eestlasele raskelt, aga veel püsitakse pinnal

Steven Tiirik
Copy
Foto: Twitter.com/FaZeClan

Ajaloo esimene tipptasemel turniir «Counter-Strike 2» on alanud meeleolukalt. Juba esimene päev pakkus suuri üllatusi, titaanide heitlusi ja ootamatuid kojuminekuid.

Üle mitme aasta on «Counter-Strike'i» mängijad jõudnud taas Austraaliasse. Ilmselt on Okeaania piirkonnas toimuvatel turniiridel mängijate motivatsioon poole kõrgem kui tavaliselt, sest kes ikka tahaks pärast kahte kiiret kaotust rohkem kui 20-tunnise lennureisi koju ette võtta.

Oma esimesed «CS2» mängud sai kirja ka eestlane Robin «ropz» Kool oma tiimi FaZe Claniga. IEM Sydney esimeses voorus pidi FaZe Clan alla vanduma GamerLegionile ja kukkus seejärel kaotajate ringi.

Kui esimeses voorus kohtus FaZe viimase Majori hõbemedalistiga, siis ega kaotajate ringis ei saa asi kergem olla. Otsustavas mängus kohtus eestlase tiim valitseva Majori võitja Vitalityga.

Kuigi FaZe'i võitu uskusid vähesed, eriti pärast esimese kaardi mängimist, üllatas Euroopa segatiim paljusid ja saatis Vitality asju pakkima. Kolmest kaardist koosnenud mäng lõppes 2-1 FaZe Clani võiduga.

Eirti märkimisväärne oli viimane kaart Nuke, kus Vitality suutis koguni 8-0 juhtima minna, aga FaZe võitis seisuga 13-9.

Raske südamega peab Vitality taas üle ookeani kodu poole põrutama. Sama saatust jagas esimeses voorus ka Vertex, kes esmalt kaotas mängu Mouzi vastu ja otsustavas mängus tuli alla vanduda Apeksile.

FaZe kohtub turniiri järgmises voorus NaViga juba 17. oktoobri hommikul kell 11.30. See on samuti otsustav mäng, kus kaotaja jaoks on turniir läbi. Alagrupis edasipääsemiseks vajab FaZe kahte järjestikust võitu.

Kõigile e-spordi mängudele saab panustada keskkonnas OlyBet e-sport. Uutele liitujatele 30 eurot raha tagasi garantii!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles