Eestlase kodumeeskond FaZe Clan püsib jätkuvalt suurturniiri konkurentsis

Steven Tiirik
Copy
Robin «ropz» Kool
Robin «ropz» Kool Foto: BLAST Premiere - Stephanie Lindgren

Eesti aja järgi 17. oktoobri hommikul kohtusid IEM Sydney 2023 «CS2» turniiri raames NaVi ja FaZe Clan. Otsustava kohtumise võitis FaZe, kes ootab nüüd kaotajate ringi finaali.

Veel aasta eest maailma parima tiimi tiitli nimel võidelnud NaVi ja FaZe’i mõlema jaoks on olnud üsna raske aasta. FaZe on hetkel maailma edetabelis 9. kohal ja NaVi «vaid» viies.

FaZe langes kaotajate ringi pärast ebaõnnestunud mängu GamerLegioni vastu. NaVi kukutas allakorrusele Mouz.

Enne kohtumise algust oli FaZe siiski mängu väga tugevaks favoriidiks. Peamine põhjus peitus NaVi staari, maailma parima mängija Oleksandr «s1mple» Kostylievi puudumises.

Ukrainlane on eemal seoses viisaprobleemidega ja teda asendas NaVi juhendaja, eelmisel aastal parimaks treeneriks valitud Andrey «B1ad3» Gorodenskiy.

Esimeseks valitud kaardiks sai Overpass. FaZe asus kohe alguses juhtima ja kuigi vahepeal suutis NaVi ka hambaid näidata, ei olnud neist FaZe’ile vastast. Kaart lõppes seisuga 13-7.

Teine kaart oli NaVi tahtel Mirage. Seal pöördusid lauad täielikult ja NaVi alustas ülejooksuga kohe kaardi alguses. NaVi võitis 13-4.

Asja suunduti otsustama täielikult uuendatud Infernosse. Mõlemad tiimid on seda kaarti juba mängida saanud, seega käsi oleks pidanud kõigil soe olema.

Siiski kulges FaZe’i edu paremini kui vastastel ja eestlase kodutiim võitis kaardi taas 13-7.

NaVi jaoks on turniir sellega lõppenud. FaZe kohtub juba 18. oktoobri hommikul kell 8:30 taaskord GamerLegioniga. Samale tiimile FaZe juba korra turniiril kaotas.

Kõigile e-spordi mängudele saab panustada keskkonnas OlyBet e-sport. Uutele liitujatele 30 eurot raha tagasi garantii!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles