Päevatoimetaja:
Kaido Einama

MOBIILIPILDID Huawei kuulutas välja maailma parimad nutitelefoniga tehtud fotod

Copy
Tehtud mobiiliga: Huawei kui ühe parima mobiilikaamerate tootja suur ülemaailmne fotokonkurss näitab, kui hästi saab alati kaasas oleva aparaadiga pildistada. Selle auhinnatud pildi lapsest on teinud Filipiinide fotograaf Rhon Paolo C. Velarde, kes sai preemia portreede kategoorias.
Tehtud mobiiliga: Huawei kui ühe parima mobiilikaamerate tootja suur ülemaailmne fotokonkurss näitab, kui hästi saab alati kaasas oleva aparaadiga pildistada. Selle auhinnatud pildi lapsest on teinud Filipiinide fotograaf Rhon Paolo C. Velarde, kes sai preemia portreede kategoorias. Foto: Rhon Paolo C. Velarde

Huawei kuulutas välja oma mobiilifotograafia ülemaailmse võistluse parimad. Huawei nutiseadmetega tehtud fotode konkursil XMAGE Awards 2023 valiti välja 57 võitjat, nende hulgas kolm peaauhinna võitjat, 17 kategooria parimat, 34 teise koha võitjat ja kolm aumärki.

Tänavused parimad selgitati välja enam kui 600 000 võistlustöö hulgast, mis laekusid 7. aprillist 15. augustini osalejatelt ligi 100 riigist. Hiina järel oli viis riiki, kust registreeriti kõige rohkem osalejaid, Malaisia, Türgi, Poola, Filipiinid ja Araabia Ühendemiraadid. Populaarseimad pildistamiseks kasutatud telefonimudelid olid Huawei P60 Pro, Huawei P40 Pro ja Huawei Mate 40 Pro. Pildistada tuli Huawei seadmega.

Tagasi üles