ARVUSTUS Huawei uued kõrvaklapid FreeBuds Pro 3: kuula rohkem vaikust

Kaido Einama
, ajakirjanik
Copy
Huawei uute kõrvaklappidega võib minna ka vihma ja lörtsi kätte. Juhtimine kõrvapulga külje pealt võib olla ainult natuke harjumatu.
Huawei uute kõrvaklappidega võib minna ka vihma ja lörtsi kätte. Juhtimine kõrvapulga külje pealt võib olla ainult natuke harjumatu. Foto: Kaido Einama

Võimalik, et varsti pole enam põhjust pisikesi kõrvaklappe eriti testida, sest need on jõudnud mingile täiuslikkuse tasemele, kust edasi tegeletakse vaid peenhäälestusega, üht-teist jälle natuke paremaks keerates. Septembris Barcelonas tutvustatud klappidega võib niimoodi isegi olla. Aga proovida võiks ikka, milles on siis seekord midagi veidi paremaks saadud.

Huawei FreeBuds Pro 3 klappidel on kõik vajalik olemas, mida kõrvasisestest kapsliga laaditavatest võiks kõrvaklappidest tahta. On mürasummutus, läbipaistev ümbritsevat heli võimendav režiim, mitme seadmega korraga ühendamine, puutetundlik juhtimine (ja isegi väike nupp on vajutamiseks), parajalt pikk aku tööaeg ja neljas erinevas suuruses silikoon-otsikud paremini kõrva sobitamiseks (tavaliselt on olnud valikus kolm, lisandunud on eriti väike suurus XS). Laadimiskapslit saab suvalise juhtmevaba laadija peal laadida. Äpp on ka, kui vaja nuppude tähendust muuta ja ekvalaiserit peenemalt sageduste järgi sättida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles