Aasta parima mängu tiitel võib tänavu minna Soome

Sten Kohlmann
, ajakirjanik-toimetaja
Copy
Foto: Remedy Entertainment

Aasta lõpp on vaikselt aina lähemale hiilimas. See tähendab, et kohale jõuab aeg, mil tehakse kokkuvõtteid, millised mängud tänavu inimesi kõige rohkem kõnetasid ning millised neist ka auhindu väärivad.

Juba eesootaval kuul, täpsemalt 7. detsembril, leiab aset iga-aastane auhinnagala The Game Awards, kus tehakse selgeks lõppeva aasta parimad videomängud. Tänavused nominendid on värskelt avaldatud ning tundub, et meie põhjanaabrite võiduvõimalused on üpriski suured.

Nimelt pälvis Soome mängustuudio Remedy Entertainment loodud ellujäämisõudukas «Alan Wake II» nominatsiooni tervelt kaheksas erinevas kategoorias. Samasuguse saavutusega sai hakkama vaid rollimäng «Baldur's Gate 3».

Aasta Mängu tiitlile kandideerivad «Alan Wake II», «Baldur's Gate 3», «Super Mario Bros. Wonder», «Marvel's Spider-Man 2», «The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom» ning «Resident Evil 4».

Lisaks sellele kandideerib «Alan Wake II» ka järgmistele auhindadele: parim režii, parim lugu, parim visuaalne stiil, parim muusika, parim rollisooritus, parim helidisain, ja parim seiklusmärul.

Võitjad tehakse teatavaks 7. detsembril toimuva otseülekande vahendusel.

Kokku jagatakse välja auhinnad 31 erinevas kategoorias. Kõikide kategooriate ja nominentidega saab tutvuda The Game Awardsi kodulehel, mis asub SIIN.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles