Päevatoimetaja:
Kaido Einama

UUS ÜLLATUS ChatGPT looja Sam Altman lasti reedel lahti, kuid juba tahetakse teda tagasi (1)

Copy
Sam Altman lasti reedel kuulsa tehisintellekti ChatGPT loonud idufirma OpenAI juhtorganist lahti, kuid investorid ja Microsoft ei paista selle otsusega rahul olevat, vihjavad erinevad allikad. Ka Altman ise paistab tahtvat tagasi tulla.
Sam Altman lasti reedel kuulsa tehisintellekti ChatGPT loonud idufirma OpenAI juhtorganist lahti, kuid investorid ja Microsoft ei paista selle otsusega rahul olevat, vihjavad erinevad allikad. Ka Altman ise paistab tahtvat tagasi tulla. Foto: Rod Lamkey – CNP / picture alliance / Consolidated News Photos / Scanpix

Alles reedel ilmusid ootamatud teated idufirma OpenAI tegevjuhi, ChatGPT looja Sam Altmani lahtilaskmisest, kui nüüd on hakatud aina häälekamalt nõudma hoopis tema ametisse tagasikutsumist. Nõudjateks on investorid ja ka OpenAI suurinvestor Microsoft tahaks erinevate allikate andmetel just Altmani tegevjuhina edasi näha.

Kaks OpenAI tippjuhti, Sam Altman ja Greg Brockman, kes pärast reedest juhatuse koosolekut ettevõttest ootamatult lahkusid, peavad nüüd, paar päeva hiljem, juba läbirääkimisi juhatuse liikmetega tehisintellekti idufirma juhtimise juurde naasmise üle, vahendas The New York Times.

Tagasi üles