VAATA ÜLEKANNET Jätkuvad «OlyBet Sports Bar CS2 Baltics» viimase võimaluse mängud

Andri Allas
, e-spordi suunajuht
Copy

Täna lõppevad 5000-eurose auhinnafondiga «OlyBet Sports Bar CS2 Baltics» turniiri eelvoorud, mil selgub neljas ja ühtlasi ka viimane Baltikumi võistkund, kes tahab koha 2. detsembril Riias toimuvas LAN-finaalis.

Võistlustulle on jäänud veel ka üks Eesti võistkond – FullShock ootab oma vastast kaotajate ringis. Kui seal jäädakse vastasele alla, on turniir nende jaoks läbi. Eelvoorudest on finaali enda koha taganud juba Eesti parim e-spordi võistkond sYnck.

Leedust ja Lätist on varasemalt oma kohad taganud vastavalt võistkonnad LT5 ning Daugava. Kogu turniiri auhinnafond on 5000-eurot, millest võitja võistkond saab endale 2500-eurot.

Viimase võimaluse mängude võitja ning kolm kvalifikatsioonide parimat kohtuvad omavahel Baltikumi esimesele «CS2» LAN turniiril 2. detsembril Riias Splendid Palace kinos.

Viimase võimaluse kvalifikatsioonile saab kaasa elada eestikeelsete kommentaaridega Twitch.tv ja Postimehe vahendusel. Otseülekanne algab kell 10:55, mänge kommenteerivad Andre «Blacc» Lepik ja Martin «m6ngel» Uiboupin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles