ARVUSTUS Uus nutikõlar Sonos Move 2 - kõike on topelt

Kaido Einama
, ajakirjanik
Copy
Nutikõlar, mis teeb nüüd poole rohkem tümpsu ja on ühendatav nii WiFi kui Bluetoothi kaudu: Sonos Move 2.
Nutikõlar, mis teeb nüüd poole rohkem tümpsu ja on ühendatav nii WiFi kui Bluetoothi kaudu: Sonos Move 2. Foto: Kaido Einama

Sonos uuendas hiljuti oma nutikõlarit Move, mis on üsna omapärane kõik ühes seade, pakkudes nii hääljuhtimist, aku pealt mängimist kui nutikaid funktsioone näiteks Spotifyst või netiraadiost striimimiseks. Move 2 tehnilistes näitajates otsustati paljusid näitajaid lihtsalt kahekordistada võrreldes eelmise, 2019. aastal välja tulnud kõlariga Move.

Kui Sonos Move 2 karbist välja võtta, siis tundub see päris raske - 3 kg. Kuid kaal on pea ainus näitaja, mis jäi täpselt samaks võrreldes eelmise versiooniga. Kolmekilost kõlarit küll reisiks kotti ei topi, aga kuna sel on huvitav ovaalne rõngas laadimisaluseks, siis kõlarit ennast saab selle pealt igal ajal ära tõsta kuhu iganes vaja: õue terrassile, basseini äärde (sest seadmel on IP56 pritsme- ja tolmukindlus) või ka maamajja või lõkkeplatsile kaasa võtta, kus pole igal pool elektrit võtta. Tõstmiseks on tagaküljel lohk, mis toimib üsna kindla sangana.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles