PILDID Uue Tiguani eelmüük on Eestis alanud

tehnika.postimees.ee
Copy

Volkswagen alustas uue, keskmise suurusega linnamaastikuauto Tiguani eelmüüki Eestis. Volkswageni ühe kõige edukama mudeli uus versioon on täiustatud uue tehnoloogia ja disainiga. Kolmanda põlvkonna Tiguani saab tellida kohalikest Volkswageni esindustest või veebist, hinnad algavad 31 000 eurost.

«Arvestades linnamaasturite tõusujoones kulgevat trendi, on meie eesmärk olnud Tiguani loomisest alates teha sellest Balti riikide eduakaim mudel ja tagada, et kõik teaksid kedagi, kes sõidab Tiguaniga. Ja see on meil õnnestunud. Tiguanil on palju omadusi, mis on autoomanike jaoks tähtsad, alates praktilisusest ja disainist ning kokkuvõttes on see usaldusväärne linnamaastur igapäevaseks kasutamiseks.

Alates 2018. aastast on Baltimaades müüdud ligi 10 000 uut Tiguani, neist umbes 3000 sõidavad Eesti teedel. Olen kindel, et uue disaini, tehnoloogiate ning kerghübriid- ja pistikhübriidajamitega Tiguan leiab endale Baltimaades senisest veegi rohkem uusi omanikke,» ütles Volkswageni Baltikumi brändijuht Justas Nekrošius.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles