EKSPERDID SOOVITAVAD Ära praegu oma autot müü, oota kevadeni! (1)

tehnika.postimees.ee
Copy
Praegu on inimestel muidki kulutusi palju, autoostuks jätkub vähem. Kuid heas seisukorras ning korraliku auto võib ka nüüd üsna kiirelt müüdud saada, kui see just kabriolett pole.
Praegu on inimestel muidki kulutusi palju, autoostuks jätkub vähem. Kuid heas seisukorras ning korraliku auto võib ka nüüd üsna kiirelt müüdud saada, kui see just kabriolett pole. Foto: Anrita / Pixabay

Auto müügiaeg sõltub mitmest tegurist, nagu sõiduki tüübist, asukohast ja praegusest turuolukorrast. Kuid ka õige aastaaja valimine võib aidata kiiremini müüa. Autoandmetega tegelev ettevõte carVertical jagas nõuandeid, kuidas valida parim aeg sõiduki müümiseks ja saada niimoodi parem hind.

Autojuhid ei peaks külmal aastaajal kiirustama oma sõidukite müüki panemisega, soovitavad eksperdid. Seda kinnitab ka statistika. Kõige kasulikum on oodata ja müüa auto märtsis (kui inimesed tellivad 8,2% carVerticali loodud iga-aastastest auto ajaloo aruannetest), aprillis (8,4%) või mais (8,5%), mis viitab sellele, et kevadel on nõudlus suurem kui külmematel kuudel.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles